Процесът по модернизация на британския кралски двор не е свързан

...
Процесът по модернизация на британския кралски двор не е свързан
Коментари Харесай

Какво забрани Елизабет Втора в Бъкингамския дворец

Процесът по рационализация на английския кралски двор не е обвързван единствено с отпадането на редица архаични правила по отношение на държанието на неговите представители. По повеля на кралицата, Бъкингам и останалите дворци се включват в борбата с пластмасовите произведения за еднократна приложимост .

Редица известни и публикувани по целия свят търговски вериги към този момент оповестиха своите ограничения за редуцирани на нездравословния пластмасов боклук. Според ново разпореждане на кралицата, всички семейства под шапката на кралския двор би трябвало да подхващат стъпки към понижаване на въздействието върху околната среда.
 Снимка 413720

Най-голямата стъпка е съществено съкращаване на потреблението на пластмасови произведения . В това число влизат сламките, приборите и чиниите за еднократна приложимост, написа Reader`s Digest.
 Сламки от авокадо, биопластмасата и по какъв начин го вършат в Мексико
Как авокадото ще избави света

Биопластмасата и нейните творби

Те ще бъдат сменени от по-екологични и биоразградими варианти и в кафетата и магазините край дворците и други кралски забележителности, където напорът на туристи е огромен, надлежно и количеството отпадък.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР