Прототип на страховитото чудовище от Пришълецът, костюм на Ал Пачино

...
Прототип на страховитото чудовище от Пришълецът, костюм на Ал Пачино
Коментари Харесай

Костюм на Ал Пачино от Белязаният отива на търг

Прототип на страховитото страшилище от " Пришълецът ", костюм на Ал Пачино от " Белязаният " и магическа пръчка на Хари Потър са измежду към 800 знакови кино такъми, които ще бъдат препоръчани на търг в края на април в Лос Анджелис.

За полупрозрачния костюм в натурален размер на кошмарното творение от кино лентата " Пришълецът " (1979) на Ридли Скот - един от водещите лотове на търга, проведен от " Джулиънс окшънс ", се чака да бъде платена сума сред 40 000 и 60 000 $. Костюмът, послужил за първообраз на Пришълеца, дълго време е бил считан за загубен, и до момента не е предлаган за обмен, отбелязва Мартин Нолан, основен изпълнителен шеф на тръжната къща.

Друг емблематичен продукт за американското кино - костюмът, който Ал Пачино като Тони Монтана носи в последната сцена от кино лентата " Белязаният ", е с оценка сред 20 000 и 30 000 $.

Участниците в търга ще могат да наддават и за многочислени костюми и аксесоари от филмовата поредност за приключенията на Батман. Сред тях са костюм на Вал Килмър като супергероя в " Батман вечно ", оръжието на Арнолд Шварценегер като Мистър Фрийз в " Батман и Робин ", наметалото на Жената-котка, пресъздадена от Мишел Пфайфър.

Желаещите да имат парченце от филмовата история ще могат да наддават също за запалка и полицейска значка на Брус Уилис от поредицата " Умирай мъчно ", автентичен имперски бластер от " Междузвездни войни: Завръщането на джедаите ", чифт истински ръкавици с остриета на Джони Деп от " Едуард Ножиците ", оценени на 50 000 $.

За обмен ще бъде препоръчана и магическата пръчка, размахвана от Даниъл Радклиф в " Хари Потър и Огненият бокал " (2005), чиято предварителна оценка е сред 8000 и 10 000 $. Почитателите на професор Снейп могат да наддават за една от магическите пръчки от сбирката му, оценена на сред 6000 и 8000 $.

Според Мартин Нолан с изключение на художествената и сантименталната им стойност, тези продукти са и " положителни вложения ", защото стават все по-редки и по-търсени и могат да бъдат препродадени на още по-висока цена, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР