Проточилото се 12 дни издирване на заподозрения за две убийства

...
Проточилото се 12 дни издирване на заподозрения за две убийства
Коментари Харесай

Мълва в Костенец: Не могат да намерят Чане, защото вече е убит


Проточилото се 12 дни търсене на обвинения за две убийства Стоян Зайков-Чане роди нова мълва в Костенец. Тя гласи, че някогашният пандизчия е погубен дружно с нарочената за негова жертва майка на сина му Милена Шишкова от техен съперник в погребалния бизнес, а същият убиец е ликвидирал по-късно и Валентин Петров, който е надушил какво се е случило.

"Стоян е закопан някъде, по тази причина и не го намират, а същинският палач се разхожда към нас несмущаван ", описват повярвали в необичайния слух. В поддръжка на него се акцентира и изтеклата информация, че на 20 метра от натрупа на Милена следите на Чане се губят, написа "Трафик ". Повечето хора в Костенец обаче гледат скептично на тази догадка и се притесняват, че Зайков може да извърши ново нападение.

"Вече забравихме какво е да идеш на лов или за риба. Всеки си мисли по какъв начин Чане може да изскочи отнякъде и да пречука още някого ", изясняват съседи на Стоян. Продавачите на пазара пък се оплакват, че оборотът им внезапно паднал, тъй като хората предпочитали да си стоят по къщите. Издирваният Стоян Зайков-Чане евентуално получава постоянна информация по какъв начин върви следствието против него, подозират в образувания полицейски щаб в Костенец. Знае се, че 43-годишният някогашен пандизчия не употребява мобилен телефон и не обича модерните връзки. Едната опция е той да е намерил метод да следи по какъв начин медиите отразят следствието против него. Другият вид е да има помагачи, които му описват какво знаят за полицейските акции.

Eвентуалният укривател на Стоян обаче надали е измежду роднините му, тъй като съвсем всички са скарани с него. 43-годишният мъж бил непосредствен единствено със сина си Стивън. 14-годишният възпитаник всеки ден върви до къщата, където е живеел с татко си, придружаван от служители на реда и психолози, с цел да храни домашните зайци и кокошки.

Чане има славата на единак, който не е разчитал на други хора в предходните случаи, когато се е укривал дълго. Сега обаче от него няма никакви следи, което ускорява съмненията, че може да има помощници. Това изяснява и за какво съумява да се изплъзва толкоз дълго време на полицейските потери.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР