„Противоречията бяха изчистени и се договорихме за необходимия пакет от

...
„Противоречията бяха изчистени и се договорихме за необходимия пакет от
Коментари Харесай

Александър Симов, БСП: С пакета от мерки хората ще видят, че държавата стои до тях

„ Противоречията бяха изчистени и се договорихме за нужния пакет от ограничения. Имаше нарушена връзка, само че последователно и в процеса на работа тези неща бяха преодолени. Те ненапълно бяха разумни, защото в ръководещата коалиция сме 4 доста разнообразни партии.” Това съобщи националният представител от парламентарната група на “БСП за България “ Александър Симов в ефира на Euronews Bulgaria.

Според социалистът предлаганите ограничения не са краткосрочни и изцяло дават отговор на проблемите, пред които хората са изправени сега. „ Никой не можеше да планува рецесията и войната в Украйна, която стана. Заради това считам, че концепцията, която се стартира, страната да поеме цената на газта, която ще пристигна от горната страна, е доста добра и въпреки първоначално да не срещахме схващане, към този момент нещата се трансформираха и виждаме съгласие”, добави Симов.

В умозаключение депутатът от левицата бе безапелационен, че нулевата ставка за хляба е доста добра концепция, тъй като той е съществена стока и е значимо хората да видят, че страната стои до тях в този миг.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР