Противоречивият собственик на гръцкия Панатинайкос Димитрис Янакопулос е изпратил специален

...
Противоречивият собственик на гръцкия Панатинайкос Димитрис Янакопулос е изпратил специален
Коментари Харесай

Докладът “Янакопулос”

Противоречивият притежател на гръцкия Панатинайкос Димитрис Янакопулос е изпратил специфичен отчет, писмо и DVD до медиите и управлението на Евролигата, а задачата на този негов ход е да потвърди, че Евролигата има особено отношение към тимовете на Олимпиакос и Фенербахче. Скандалният гръцки милионер получи съществено наказване, откакто му бе неразрешено да посещава мачове от най-силния шампионат на континента в идната една година, а малко по-късно гръцката лига също му удари черен щемпел, само че единствено за три месеца.

“Олимпиакос и Фенербахче са двата най-хубави тима от защитна позиция, в това няма подозрение. Но те играят към тънката граница сред това какво е нарушаване и какво не е, най-много благодарение на съдиите, като в техен ущърб се отсъждат доста малко фаулове в множеството мачове”, написа Янакопулос като пояснение към черен диск, който е озаглавен “Грешни решения на съдиите в Евролигата през сезон 2017/2018”.

Dimitris Giannakopoulos' official letter of complaint about refereeing at Euroleague, along the DVD with mistakes and stats, has been sent to Jordi Bertomeu and to Euroleague teams. #paobc pic.twitter.com/ji48CciYGN
— George Zakkas (@ZakkasGeorge) March 20, 2018
В писмото, съпътстващо видеоклиповете, Янакопулос регистрира и неспортсменско държание от страна на играчите на тези два тима, което също остава безнаказано, както и “необясними, повтаращи се и неправилни съдийски решения”. Президентът загатва и за преференциално отношение към Реал (Мадрид), отчитайки, че “кралския клуб” нито един път не е пътувал за мач отвън Испания в седмиците, в които се играят по два мача и в тези кръгове от сезона всички гостувания на мадридистите са били на другите испански отбори.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР