Противоречиви теории за създателите на житните кръгове …Дълги години мистериозни

...
Противоречиви теории за създателите на житните кръгове …Дълги години мистериозни
Коментари Харесай

Противоречиви теории за създателите на житните кръгове

Противоречиви теории за основателите на житните кръгове …Дълги години мистериозни форми и кръгове в полетата карат учените да гадаят за аргументите на появяването им.Представяме Ви най-популярните пояснения от специалисти за това какво в действителност съставляват мистериозните кръгове.Според Би Би Си Травъл, множеството житни кръгове са следени във Англия. Въпреки това, през последните години сходни случаи все по-често стартират да се появяват и в други елементи по света.

 1 - Противоречиви теории за основателите на житните кръгове
Според списание Дъ Смитсониън, първото споменаване на този феномен е в гравюра от 1678 година, показваща поле, засято с овес, чиито стъбла са сплескани в кръгове.
Аустралиан Джиографик отбелязва, че първата поява на сходни кръгове, станали известни на целия свят, се случва през 1966 година Тогава, локален фермер оповестява, че е видял в небето „ летяща паница “, която излетява от тревата до близкото тресавище.Когато мъжът отива на мястото на хипотетичното политане на НЛО, намира тревата сплескана под формата на кръгове. Експертите обаче споделят, че стъблата на острицата, сплескани по чудноват метод, може да се дължи на активност на локални животни. Друга версия твърди, че кръговете могат да се появят заради гъбички, живеещи върху растенията.

 2 - Противоречиви теории за основателите на житните кръгове
Според Нейчър, първият отчет за житните кръгове е от 70-те години на предишния век. Освен това, броят на разказите на очевидци се усилва оттогава до 90-те години на предишния век. Последните наблюдения разказват комплицирани геометрични форми и кръгове, от които някои откриватели даже съумяват да изведат математически уравнения.Четете още:  Най-сложният модел е разказан през юли 1996 година, когато, съгласно Хари Айленщайн, създател на книгата „ Житни кръгове за начинаещи “, фрактален модел се появява единствено за час покрай Стоунхендж. Изображението е толкоз комплицирано, че към този момент не може да се приписва на времето или други феномени.

 3 - Противоречиви теории за основателите на житните кръгове
Нешънъл Джиографик написа, че колекционерите на житни кръгове оферират доста теории за техния генезис. Една от най-абсурдните версии гласи, че мистериозните кръгове са основани инцидентно, заради необикновената полова интензивност на таралежите.Други теории разказват кръговете като резултат от необикновени ветрове.Молекулярният биолог Хорас Дрю счита, че кръговете са основани от пътешественици във времето или извънземни. Вярва, че е съумял да дешифрира посланията, които са закодирани в шаблоните: „ Вярвай “, „ Там има положително “, „ Пазете се от носители на подправени дарове и техните обещания “ и „ Ние сме срещу измамата “.Други откриватели обаче считат, че в случай че тези кръгове са били направени от извънземен разсъдък, тогава е малко евентуално те да носят псевдобиблейски послания. Би имало повече смисъл, в случай че моделите кодират информация за това по какъв начин да се свържем с тях или тайната на пътуването със скоростта на светлината.

 4 - Противоречиви теории за основателите на житните кръгове
Друга доктрина споделя, че основателите на кръговете са хора. През 1991 година двама мъже от Саутхемптън, Англия – Дъг Бауър и Дейв Чорли, признават, че са основали мистериозните кръгове, открити в Хемпшир и Уилтшър.Според списание Дъ Смитсониън, евентуално са имали почитатели или имитатори. Въпреки това, тези, които имат вяра в извънземния генезис на кръговете, настояват, че има „ същински “ кръгове, оставени от извънземни.В същото време, всички откриватели означават, че в множеството случаи житните форми в действителност са кръгли и се появяват през нощта. Най-вероятно, тъй като кръгът е най-лесният за основаване, а под прикритието на нощта никой няма да види измамниците да работят.Каквито и да са житните кръгове, към момента няма нито едно доказателство, което да разказва процеса на тяхното основаване. Може би създателите им са хора, а може би не са … Нито едното, нито другото е потвърдено …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР