Противоположният индикатор на Bank of America Corp., базиран на възгледите

...
Противоположният индикатор на Bank of America Corp., базиран на възгледите
Коментари Харесай

Индикаторът на BofA е най-близо до сигнал „купува“ от началото на 2017 г.

Противоположният знак на Bank of America Corp., основан на възгледите за разпределението на стратезите на Уолстрийт, е най-близо до сигнал „ пазаруване “ на американски акции от повече от пет години насам, написа " Блумбърг ".

„ Индикаторът е най-близо до сигнал „ купува “ от началото на 2017 година и е по-близо до сигнал „ купува “, в сравнение с сигнал „ продава “ за шести следващ месец “, пишат стратези, в това число Савита Субраманиан. „ Консенсусното систематизиране на капитала на Уолстрийт е благонадежден противопоставен знак във времето. “

Измерването на настроенията на банката за личния капитал, наречено Sell Side Indicator, е един от входните данни, които са влезнали в определянето на нейната цел за S&P 500 на 3600 пункта за тази година и алармира, че знакът за личния капитал може да се увеличи до 4500 пункта през идващите 12 месеца, пишат те. Бенчмаркът на акциите затвори на 3856,10 пункта в сряда.

Всеки път, когато знакът е бил на настоящите равнища или по-ниски, последващите 12-месечни доходности за американския финансов показател са били позитивни през 94% от времето – със междинни облаги от 22%, споделиха стратезите.

Призивите за " гълъбов завой " в политиката на Федералния запас станаха по-силни преди решението на Федералния запас за лихвените проценти, планувано тази седмица. Оптимизмът оказа помощ на показателя S&P 500 да се възвърне с към 8% от 12 октомври, когато затвори на най-ниското равнище от ноември 2020 година

Засега наподобява, че очакванията на вложителите за по-приятелски надъхан Фед още веднъж ще бъдат разрушени, защото ръководителят Джером Пауъл е подготвен да извърши пето следващо покачване на лихвите в сряда.

" Средното целесъобразно систематизиране на акциите измежду анализаторите на Уолстрийт е спаднало с повече от 6 процентни пункта тази година, до момента в който препоръчаното съответствие за облигации се е нараснало с към 5 процентни пункта ", сподели Субраманиан и екипът на BofA.*Материалът е с изчерпателен темперамент и не е съвет за покупка или продажба на финансови активи на фондовите пазари.
Източник: infostock.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР