Противно на очакванията руският президент нито обяви война, нито заплаши

...
Противно на очакванията руският президент нито обяви война, нито заплаши
Коментари Харесай

Путин намекна, че е готов за преговори с Киев, но нямало да отстъпи за Донбас

Противно на упованията съветският президент нито разгласи война, нито заплаши някого с нещо

Руският президент Владимир Путин прикани „ режимът в Киев ” да спре продължаващата мъка и неотложно да се върне на масата за договаряния. Условието обаче е да не си помисля да повдига въпроса за четирите преди малко присъединени към Руската федерация области – Херсон, Запорожие, Донецк и Луганск. Това заяви държавният глава по време на тържествената гала, на която назначените водачи на районите подписаха указа на Путин за присъединението им към РФ.

Руският президент изненада всички западни анализатори, които до последния миг твърдяха, че речта на Путин ще бъде заплашителна към Запада и даже се прокраднаха клюки, че дъражвният глава ще сложи ултиматум към Украйна, Европейски Съюз и НАТО за преустановяване на спора до 48 часа.

Изненадващо Путин не дефинира и атентата против Северен поток 1 и 2 за нахлуване против Русия, а като такова против „ общоевропейска инфраструктура ”, с което действително загатна за това, че не е „ отписал ” изрично „ западните си сътрудници ”, както той обичаше до близкото минало да ги дефинира. По думите му те са били „ превзети ” от политическия хайлайф на Съединени американски щати и в този момент не могат да не извършват своите „ васални отговорности ”.

„ Ние в Русия не одобряваме неуместните доктрини за еднополови бракове, за родител 1 и родител 2 вместо мама и баща. Виждаме обаче, че и на Запад доста от хората към този момент схващат, че са били подведени ”, сподели Путин.

Противно на упованията в речта на президента нямаше даже нотка на експанзия. Както обаче преди дни съобщихме – канадският психолог Джордан Питърсън се оказа прав в своя разбор – че Путин действително е удовлетворен с постигнатите резултати от така наречен " специфичната военна интервенция ", защото само с присъединението на източна и югоизточна Украйна към РФ, той реализира „ успеха ”, която съветския народ чака.
 Путин с водачите на новоприсъединените към Русия четири украински области
Путин разгласи още, че за идната икономическа, енергийна и продоволствена рецесия в Европа са виновни точно безотговорните политици , които доста добре знаят до какво водят изявленията и дейностите им на геополитическата сцена, само че все пак ги вършат. „ Защото обслужват ползите на своя стопанин зад океана ”, заключи съветският президент.

Подписването на указа от страна на четиримата новоназначени водачи на Херсон, Запорожие, Донецк и Луганс, се реализира в огромната зала на Кремъл и бе посрещнато от бурни овации от страна на всички присъстващи. За заключителен кадър Путин и четиримата водачи се хванаха за ръце и заедно викаха „ Русия, Русия, Русия! ”.
 " Русия, Русия, Русия ", викаха заедно петимата след края на формалната гала по присъединението на четирите украински области към РФ
Церемонията, състояла се този следобяд, ще продъжли с церемониален концерт на Червения площад по-късно през днешния ден.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР