Протестно автошествие, организирано от Протести 2021 и Системата ни убива,

...
Протестно автошествие, организирано от Протести 2021 и Системата ни убива,
Коментари Харесай

Протестно автошествие и митинг в София на празничния Трети март

Протестно автошествие, проведено от Протести 2021 и Системата ни убива, ще се организира на 3-ти март от София до паметника Шипка. Денят за протестиращите ще стартира в 4:30 сутринта. Те ще се съберат на паркинга пред Българска народна банка, откъдето в 5 ще поемат на автошествие с последна цел връх Шипка, с цел да отдадат респект към починалите за Освобождението на България от турско иго!

В 17:00 ще стартира и огромен протест по случай 143-тата годишнина от Освобождението на България от турско иго. Събитието ще се организира пред Паметника на Незнайния войник в София.

Междувременно, митингите в София ще продължат, даже по време на предизборната акция. поради предстоящата замяна на желанието на хората за смяна, с още от същото. В тази връзка, Петър Недевски от Протести 20-21 съобщи:

„ Както знаете, митингът против мафията продължава праволинейно всеки ден и ще продължава до победа над порочния модел на задкулисие и корупция в България! Ние знаем чудесно против и защо се борим. Нашата единствена цел е България да бъде освободена от лапите на алчната власт и бухалката, която я пази. Тази битка няма цена! Няма толкоз пари на света, нито каквито и да е било изкушения, които да купят нашите идеали и души! Защото изборът да бъдеш свободен и да браниш свободата е освен скъпо право, само че и дълг! “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР