Протестиращи потеглиха на автошествие към ГКПП Калотина, за да блокират

...
Протестиращи потеглиха на автошествие към ГКПП Калотина, за да блокират
Коментари Харесай

Протестът тръгна с 30 км/ч към Калотина

Протестиращи потеглиха на автошествие към Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ", с цел да блокират границата на България със Сърбия.

Шествието на стачкуващите е предвождано от " Отровното трио " - адвокат Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков. Обявената цел бе да се кара към дестинацията с не повече от 30 км/ч., с което да бъде затруднено придвижването. Плановете на уредниците са били след постигане до пункта да се върнат още веднъж към София.

" Десетина коли сме. Един човек от Костинброд се причисли към нас. Видял е стрийма във Facebook. Интересното е, че от 10-километрова колона от коли зад нас, откакто ни отбиха да ни ревизират документите, един единствен не свирна и не подвигна палец за утвърждение, а сподели: " Мръсни комунисти ", съобщи пред БНР юрист Хаджигенов.

Пътни служители на реда са спрели колоната при Сливница, защото протестиращите основават предпоставки за пътно-транспортни катастрофи. Според юрист Хаджигенов обаче прекъсването на стачкуващите е непозволено.

Проверяват се документите на всички водачи и пасажери.

От КАТ изясняват на спрените водачи, че ще бъдат проверявани и за неплатени санкции. Някои от водачите са изпреварвали в неразрешен сектор. На протестиращите се сформират предупредителни протоколи да не нарушават закона.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР