Протести в защита на 29-годишния Желяз Андреев ще се проведат

...
Протести в защита на 29-годишния Желяз Андреев ще се проведат
Коментари Харесай

Протести в защита на 29-годишния Желяз Андреев ще се проведат в София и Добрич

Протести в отбрана на 29-годишния Желяз Андреев ще се проведат довечера пред Съдебните палата в София и Добрич. Те са проведени от негови другари в обществените мрежи с апел да не се допусне той бъде екстрадиран в Съединените щати по искане на прокуратурата във Флорида.
Протестите бяха планувани преди окръжният арбитър от Добрич Атанас Каменски да пусне на независимост Желяз Aндреев с претекст, че позицията му в разследваната за нарушение на ембаргото против Сирия компания " АВ Троникс " е била с обслужващ темперамент, а липсват доказателства, че той е направил съзнателно престъпление. И още - българското законодателство не борави с понятието " скрит план за закононарушение и машинация към Съединени американски щати ". 
Младият мъж е на независимост с мярка за неотклонение " подписка ", която прокуратурата има право да стачкува.

" Чувствам се задоволен за момента ", сподели след няколко денонощия в ареста Желяз Андреев и се въздържа от коментар ще позволи ли българският съд той да бъде върнат и съден в Съединени американски щати.

Вече стотици в обществените мрежи показаха мнение, че обвиняванията против Желяз са неуместни и той е почтен. Много от тях се готвят да го създадат и довечера в София, Добрич и Лондон. 

Може ли българският съд да откаже да екстрадира Желяз Андреев  ще разяснява след 8 часа в предаването " Преди всички " часа юрист Златка Стефанова, която защитаваше Гергана Червенкова, която преди шест години също беше в процедура по екстрадиция по искане на Съединени американски щати.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР