Протестен флашмоб на една от столичните бензиностанции организираха депутати от

...
Протестен флашмоб на една от столичните бензиностанции организираха депутати от
Коментари Харесай

ГЕРБ с протестен флашмоб пред столична бензиностанция

Протестен флашмоб на една от столичните бензиностанции проведоха депутати от ГЕРБ и представители на младежката организация на партията. Темата е високите цени на горивата.

" Някой прикрива истината за горивата. Вече 4 месеца нито държавното управление, нито Народното събрание се интересуват от тематиката за високите цени на горивата. От един месец желаеме да се сътвори краткотрайна комисия. Вчера искахме да се извика шефът на ДАНС, с цел да разберем къде отива този лев. Докато протестираме в последния един месец в Народното събрание, разликата към този момент стана 1,20 лева Горивото наближава 4 лв. ", съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Той напомни, че при цена от 3 лева ръководещите " залъгваха " хората с едни 25 стотинки, само че от този момент цената на бензина скочи на 4 лева Бившият енергиен министър акцентира, че разноските за производството на горивото не са се трансформирали и попита за какво горивата не престават да порастват и кой има интерес от това?

Делян Добрев добави, че това, което може да се направи, е помощта за горивата да не е 25 ст.

" Нека да е 1 лев, само че да е за тези, които имат потребност. Безпредметно е да се подкрепят хората, които по три пъти седмично вървят до морето ", съобщи Делян Добрев. Той предложи, в случай че купуваме съветски нефт, да му бъде поставено мито, тъй като тогава парите ще влизат в бюджета и ще се връщат на хората.

По думите на Георг Георгиев от младежката организация на ГЕРБ е извънредно време страната да влезе във функционалностите си, " тъй като в случай че не се вижда намаление на цените, то тогава приказваме за краденето на въпросния към този момент над 1 лев всеки ден от нашите джобове ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР