Протестът на инициатива Правосъдие за всеки, който се събира всяка

...
Протестът на инициатива Правосъдие за всеки, който се събира всяка
Коментари Харесай

``Правосъдие за всеки`` подкрепи протеста на майките от ``Системата ни убива`` |

Протестът на самодейност " Правосъдие за всеки ", който се събира всяка сряда пред Съдебната палата, тази седмица поддържа майките от " Системата ни убива ". 

От " Правосъдие за всеки " разясниха препоръчаната правосъдна почивка като " прекъсване на правораздаването от средата на ноември до февруари. "

Бившият длъжностен министър председател Ренета Инджова прикани протестиращите да не се отхвърлят. Тя съобщи: " Толкова доста искахме независимост преди 30 година, че не я постигнахме, тъй като пренебрегнахме това, че над свободата стоят справедливостта, правото и държавният ред. "

Тя сподели още, че сега няма нищо по-важно от правосъдната промяна.

Адвокат Петромир Кънчев съобщи, че не се отхвърлят и ще не престават да желаят правосъдна промяна всяка сряда от 18:00 часа.

Емил Георгиев разяснява, че от първия митинг на 9 юли до момента нищо не се е трансформирало, тъй като от едната страна не престават да стоят протестиращите, а от другата - мутрите.

Адвокат Велислав Величков съобщи, че митингът не е извършил своите цели, заради което той не трябва да завършва .

Величков добави, че " още не е време да се прибираме ".

" Ние няма да връщаме старите си обувки, ще продължим да ги изтъркваме. Ние няма да се приберем, няма да се откажем " - сподели още Велислав Величков.

След това митингът се носочи към постройката на Народното събрание, където се сля с митинга на майките от " Системата ни убива ".

Към 20:30 ч. стачкуващите се насочиха към Паметника на Васил Левски, където коленичиха. Шествието продължи към Орлов мост.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР