Просто не го пропускайте! Aнгелите ни защитават и водят нас.

...
Просто не го пропускайте! Aнгелите ни защитават и водят нас.
Коментари Харесай

Ако вашият ангел иска да ви предупреди, той ви изпраща до един от тези пет сигнали

Просто не го пропускайте!

Aнгелите ни пазят и водят нас. Това е божественото създание на светлина и обич, с цел да оказва помощ на хората в живота.

Всеки човек има свои лични неповторими ангели пазители.


Ангелът е някой, на който можете да се обадите за помощ.

Ангелите почитат свободната си воля и няма да се намесват, в случай че не сте в сериозна заплаха. Ангелите поддържат връзка с нас посредством интуитивни усеща и специфични сигнали.

Ако се съмнявате в правилността на решението, постоянно можете да се обърнете към ангелите за удостоверение. Ангелските знаци могат да ни оказват помощ да се усещаме в контакт с тях, подобряваме интуицията и да ни дадат убеденост да продължим напред.

Когато ангелите желаят да ви предупредят, или да ви припомнят за нещо значимо, те ви изпращат знаци.

Тук са 5 знаци на ангелите, които не могат да бъдат подценени:

1. Шум в ушите.

Шум в ушите - доста постоянно срещан способ за връзка сред ангели и хора. Това може да е знак на поддръжка, която ви припомня, че ангелите наоколо и подготвени да ви оказват помощ.

Също по този начин е знак за удостоверение, демонстрира, че вашите дейности и мисли в този миг са верни и значими. Ако чувате звън в ушите ви, знайте, че ангелите оповестяват, че вие ​​сте на път.

2. Числото 11.

Числата - повсеместен език, който ангелите употребяват, с цел да поддържат връзка с нас. Повтарящите се цифри - известието, чиято стойност зависи от съответните числа.

По-конкретно, цифрата 11 има доста смисли, и ангелите постоянно ще го изпращат още веднъж и още веднъж, когато желаете да споделят за нещо. 11 е пробуждане. Ангелите, които ви търсят за " пробуждане " или в нравствен смисъл, или в смисъл, че време, да се осъществя някаква истина, от която можете да се отвърнете (например, връзките са изчерпани).

3. Пера.

Ако внезапно видите перце, това е знак на ангел-хранител: да не се обезкуражавайте! Това е разтуха, че всичко е наред и не сте сами. Не се борете с казуса сами, помолете ангелите за помощ и насоки.

4. Ястреби

Ястребът - знак на интуицията. Ангели изпращат ястреб като знак, че би трябвало да следвате инстинктите си, тъй като интуицията няма да ви подведе, даже в случай че вашето мнение се разграничава от множеството. Ястребът ви припомня, че е невероятно да се пренебрегва истината, или в бъдеще, това може да докара до проблем.

5. Странно чувство в слънчевия сплит.

Чакрата на слънчевия сплит (намира се на 5 cm под пъпа) е извънредно сензитивна на енергията; ето за какво споделят " Интуицията ми подсказва ". Aнгелите изпращат чувства в тази област, с цел да предупредят, че нещо не е наред!

Може да чувствате гадене, стрес, или даже лек дискомфорт. Не подценявайте тези усеща - обърнете внимание на момента, в който те се случват.

Например, в случай че започнете да се чувствате заболели в наличието на един човек, това е знак, че минимум не би трябвало да бъде сами със себе си.

Колкото по-добре се научи да разпознава знаците на ангелите, толкоз по-точна е вашата вътрешен глас. Ако не виждате знак, обърнете се към ангелите за пояснение. Те постоянно ще намерят метод да ви покажат какво би трябвало да видите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР