[Prospect Capital] Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал

...
[Prospect Capital] Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал
Коментари Харесай

Следващото поколение бизнес финансиране

[Prospect Capital]
Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
Експанзията на софтуерния прогрес слага потреблението на артикули и услуги в нов параграф. Въпреки хилядите материали, изписани в последните няколко години, и тоновете пропаганда, ориентирана към взимане на рационални решения при закупуване на артикули и техника, консуматорството е във вихъра си. Доскорошната татковина на тази наклонност Съединени американски щати, отстъпва пазарен дял на други разрастващи се страни и през днешния ден цяло едно потомство на Стария континент е закърмено с желанието да използва непрекъснато и по доста. Подобряването на икономическите условия у нас е причина за растежа на редица отраслови групи. На положителни резултати и забележителен растеж се радват комерсиалните структури, които изживяват месеци на подем след свиването на потреблението по време на последната икономическа рецесия.

Дали поради просторния достъп до онлайн принадлежности за извършване на покупки, или заради неестествена горест по отминалата ерата на ХоРеМаг магазините, българинът не щади време и пари за извършване на покупки. Каквито и да са аргументите за " необятните пръсти " на сънародниците ни, едно е ясно, а точно, че търсенето обуславя предлагането. Или противоположното, тъй като въпреки всичко движещият фактор на високото ползване е разнообразието на пазара. В подем е освен родното произвеждане, само че и вносът на артикули от целия свят. На отлични резултати се радва и онлайн търговията, където с повишаването на софтуерно грамотните хора у нас пораства дружно и общият % продажби, направени през интернет. Статистиките демонстрират, че продажбеният дял на артикули от първа нужда за бита се е нараснал до близо 20% за миналата година. Най-често българите пазарят облекла и обувки онлайн – близо 74%, следвани от артикули за дома, пътешествия и хотелски резервации и козметика – от 26% до 32%.

[Prospect Capital]

" Роди ме, мамо, с шанс, пък ме хвърли... в интернет "

Старата национална сентенция придобива съвременно звучене в ерата на технологиите. Стотиците благоприятни условия, които е-комерс-ът предлага, дават късмет на предприемчивите да започват лично бизнес начинание за минути. Онлайн търговията през днешния ден е главно прехранване за огромна част от Y - поколението. Но в случай че основаването на онлайн магазин не изисква високо финансово влагане, то развиването на потенциала му в избран миг стартира да гълтам средства.

Стабилният ход в посока на засилено консуматорство няма изгледи да се промени в близкото бъдеще. Широкото многообразие на артикули и услуги на пазара трансформира потребителските привички на клиентите. Днешните консуматори са нетърпеливи, чакат бърза и качествена услуга евтино. Това обуславя потребността от непрестанно развиване на виртуални търговски обекти. Развитието, поддържането на системите за работа и сигурност и предлагането на разнородни артикули изисква финансов запас за посрещане на ежедневните разноски. Наличието на задоволително оборотен капитал е главен фактор за резистентен бизнес растеж. Редица бизнеси, в началото стартирали като районни, бързо набират скорост и доближават миг, когато за прекосяване на идващото равнище в развиването си имат потребност от скоростна финансова поддръжка. Силно конкурентната среда постанова бързите дейности в бизнеса. В устрема за опазване на настоящия потенциал и увеличение на оборотите фирмите имат потребност от налични оборотни средства.

Различното кредитиране

Докато потребителите постановат изискванията и бързината на осъществяването на услугите на бизнеса, фирмите съразмерно изискват акуратност и бързина при решаването на съответни вътрешни проблеми. Бизнес кредитирането се слави с процедури, които не биха могли да се асоциират с експедитивност. На този съответен проблем финансовите специалисти Мирослав Каменов и Милена Александрова дават тъкмо решение с услуга за бизнес кредитиране Prospect Capital. Бизнесът – онлайн и офлайн, към този момент може да разчита на постоянна кредитна услуга, напълно съобразена с самостоятелните условия на клиента. Prospect Capital съставлява кредитна услуга за финансиране на междинни и огромни компании от 100 хиляди до 1 млн. лева В основата на модела компанията слага клиента и бързината при разглеждане на всеки обособен проблем. Така в границите на до 24 часа след индикация на интерес от страна на консуматор, Prospect Capital дава авансово кредитно мнение, което е основата за пускане на процедура по финансиране.

Компанията ползва събрано ноу-хау и дълготраен опит в разнообразни финансови институции, с цел да предложи на пазара един друг и новаторски модел на кредитиране. Бързата процедура по кандидатстване и асимилиране на заем е подкрепена с необятно портфолио от вероятни обезпечения, както и ясни и транспарантни съпътстващи условия. От бързата кредитна услуга досега са се възползвали компании от разнообразни промишлености - от лека индустрия и опазване на здравето, до ИТ и хранително-вкусова. Prospect Capital подкрепя бизнеса в посрещането на оборотните разноски бързо и с висок професионализъм. Името на бизнес кредитирането от идващото потомство е Prospect Capital.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР