Пропускането на сутрешната лишава организма от важни хранителни вещества и

...
Пропускането на сутрешната лишава организма от важни хранителни вещества и
Коментари Харесай

Пропускането на сутрешната закуска може да бъде опасно

Пропускането на утринната лишава организма от значими хранителни субстанции и може да бъде рисково. Това написа Бюлетинът на сдружението за здравословно хранене в Съединени американски щати, като цитира учени от университета на Охайо, представен от.

Мащабно проучване демонстрира, че хората, които пропущат утринното хранене, се лишават от фолиева киселина, калций, желязо и витамините В2, В3, С и D. В изследването са взели присъединяване 30 889 американци на възраст над 19 години. Те е трябвало да си водят прецизно дневник за храната, която одобряват. Отбелязвали също и времето, в което се хранят.
 Боровинкова лесна закуска за дома Боровинкова лесна закуска за дома
Време е да ви зарадваме с една лесна и лятна рецепта за закуска, която ще ви даде превъзходен старт на деня:  Продукти: 12 филийки х...

Оказало се, че от утринната закуска се лишават 15,2% или 4924 души. На базата на получените данни учените пресметнали и приблизителните количества на хранителни субстанции, които участниците употребяват. Учените от университета на Охайо стигат до извода, че доброволците, които пропущат закуската, лишават организма си от много потребни субстанции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР