Пропагандният сайт на украинското МО Informnapalm публикува материал за тревожен

...
Пропагандният сайт на украинското МО Informnapalm публикува материал за тревожен
Коментари Харесай

Informnapalm: Русия прехвърлила към границата с Украйна дивизион тактически ракети?

Пропагандният уебсайт на украинското МО Informnapalm разгласява материал за „ обезпокоителен сигнал за Украйна ”. В края на август на един канал на youtube е оповестено видео с боен ешелон на съветската войска под заглавие: Волгоград. Поезд с военной техникой. Офицери от украинския Център за информационно-психологически интервенции на ССО анализирали видеозаписа. Те оповестяват, че железопътната комбинация се състояла от 40 платформи и вагони с 47 броя военна техника и към 170-200 души персонален състав.

„ Ешелонът е сниман в покрайнините на Волгоград и се движел в западно направление към границата с Украйна. Това е пълностоен двубатареен дивизион ОТК „ Точка-У” с спомагателен боекомплект, средства за взаимозависимост обезпечаване (полеви кухни и самостоятелни електростанции)” – настояват украинските пропагандисти.

Идентифицирани са: 4 пускови установки 9П129, 4 транспортно-зареждащи машини 9Т218, 4 транспортни машини 9Т238, 4 механически машини 9В819, както и мобилни радиостанции.

Липсвала информация за образователни стрелби с потребление на ОТРК „ Точка-У” на ученията „ Запад-2017”, както на главния полигон в Капустин Яр, и това било обезпокоителен сигнал за Украйна – настояват украинските пропагандисти в Informnapalm.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР