Пропагандните твърдения на Русия за използването на ново „чудесно оръжие“

...
Пропагандните твърдения на Русия за използването на ново „чудесно оръжие“
Коментари Харесай

Зеленски: Пропагандата на Русия за ново лазерно оръжие показва провала на операцията им

Пропагандните изказвания на Русия за потреблението на ново „ отлично оръжие “ свидетелстват за цялостния неуспех на нашествието ѝ в Украйна, съобщи тази нощ украинският президент Володимир Зеленски във видеообръщение, представено от УНИАН.

„ Един от представителите на съветската страна заяви, че окупаторите били почнали да употребяват в Украйна. Уж за спестовност на ракети ", сподели Зеленски.
По думите му внимание притегля фактът, че на съветската войска се постанова да икономисва ракети, откакто е изстреляла по Украйна над две хиляди, които очевидно са били "основната част от техния ресурс от ракети ".
Зеленски означи, че с множеството от съветските ракетни удари до момента е била унищожавана гражданска инфраструктура „ без какъвто и да било стратегически боен резултат “.

Според украинския президент всички са видели по какъв начин води война Русия - с неопитни бойци на срочна работа, с мародери, които „ за пръв път виждат естествена битова техника “, със остаряла руска бронетехника без модерна отбрана и неразрешени фосфорни бомби, които опожаряват учебни заведения и жилищни здания.

Володимир Зеленски напомни, че в пропагандата на нацистка Германия е има термин „ вундервафе “, тоест оръжие знамение. И в този момент Русия, колкото по-ясно осъзнава, че няма шансове във войната, толкоз повече приказва за някакво ново оръжие, което да обезпечи поврат във войната.

„ Всичко това свидетелства за цялостния неуспех на нашествието ", съобщи президентът на Украйна в постоянното си видеообръщение към сънародниците.

В сряда съветският вицепремиер Юрий Борисов, представен от ТАСС, заяви, че в Украйна към този момент се употребява най-новият лазерен комплекс „ Задира ", който е по-мощен от предшественика си „ Пересвет ". По думите му подобен комплекс може „ свободно да смъква разнообразни класове дронове “, като икономисва изразходването на скъпи ракети от вида „ Панцир ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР