Пропаднал участък затруднява движението по пътя между Габрово и връх

...
Пропаднал участък затруднява движението по пътя между Габрово и връх
Коментари Харесай

Пропадна участък от пътя между Габрово и връх Шипка

Пропаднал сектор затруднява придвижването по пътя сред Габрово и връх Шипка. Нека водачите карат при км 164+150. На мястото е сложена нужната сигнализация, а укрепването ще продължи до края на август, оповестиха от Областно пътно ръководство – Габрово, предава " Фокус ".

Времето в района е ясно и слънчево. Пътните настилки са сухи, а трафикът е натоварен. Няма нововъведени ограничавания по пътищата през миналото денонощие. Не са регистрирани и тежки произшествия.

Пропаднал сектор затруднява придвижването сред селата Селище и Стоките при км 11+675. Мястото е обезопасено и сигнализирано. Извършва се подсилване, което ще продължи до 31 август. Ограничено е придвижването на коли с широчина над 3.3 метра по пътя сред селата Кормянско и Малък Вършец. Причината е ограничен сектор при моста над река Крапец.

На мястото е сложена нужната сигнализация. Извършва се реорганизация на пътя. Тя ще продължи до края на месеца. Обходният маршрут е по път III–401 граница с област Ловеч – Кормянско – Малки Вършец, при км 46+800, по общински път до път III–403 в село Малки Вършец.

В едната лента се реализира придвижването в сектор от пътя сред Дряново и Габрово. При км 145+256 се прави реорганизация на кръстовище и от Областно пътно ръководство поучават водачите да карат с нараснало внимание в свободната лена. На мястото е основана краткотрайна организация на придвижване и трафикът се контролира със знаци.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР