Промяната на начина, по който пътуваме, е възможността ни да

...
Промяната на начина, по който пътуваме, е възможността ни да
Коментари Харесай

Дългоочакваният нощен влак European Sleeper тръгва през май

Промяната на метода, по който пътуваме, е опцията ни да понижим въглеродния си отпечатък. Например, полетът от Лондон до Париж отделя 14 пъти повече CO2 излъчвания от пътуването с трен. За благополучие множеството страни в Европейски Съюз влагат в железници, които обезпечават по-добри и по-бързи връзки от всеки път.

Пътуването с трен става още по-привлекателно с помощта на нов нощен трен, който ще се движи из Европа напълно скоро.

Дългоочакваният European Sleeper пуска първия си маршрут през май тази година и билетите към този момент са в продажба.

Наскоро компанията разгласи, че си партнира с Европейския съюз за създаване на различен маршрут сред Амстердам и Барселона.

С задачата да обезпечи „ по-приятен и по-интелигентен метод за пътешестване из Европа “, European Sleeper`s Goodnight Train потегля на 25 май 2023 година по маршрута Берлин – Брюксел, със спирки в Ротердам, Амстердам и други забавни градове по пътя. През 2024 година пътуването ще бъде удължено до Дрезден и Прага.

Билетите за първото пътешестване и бъдещите летни пътувания бяха пуснати в продажба от 20 февруари. Влакът дава доста благоприятни условия за нощувки на разнообразни цени. И по този начин, легло за един човек стартира от 159 евро, по-бюджетен вид с едно място в общо купе за шест души ще коства 49 евро.

European Sleeper по-рано разгласи, че е подготвен да започва през 2022 година, само че „ се сблъска с компликации при обезпечаването на финансиране за преносимия състав “ и отсрочи откриването на плана.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР