Промоутърът на световния шампион Антъни Джошуа - Еди Хърн, иска

...
Промоутърът на световния шампион Антъни Джошуа - Еди Хърн, иска
Коментари Харесай

Еди Хърн разкри плановете си за Джошуа - Пулев

Промоутърът на международния първенец Антъни Джошуа - Еди Хърн, желае да провежда дуела сред Ей Джей и Кубрат Пулев на известно място в Лондон, само че със относително дребна навалица. Хърн възнамерява местоположението да е някоя всред Роял Албърт Хол или Олимпия Лондон, където да се поберат към 1000 души, а самият мач да се организира през октомври.
 Джошуа е фокусиран единствено върху борба с Кобрата във Англия
" Наистина желая да направя дуела във Англия. Затова, в случай че Ей Джей се боксира през октомври или ноември, за какво да не е в Роял Албърт Хол или Олимпия, където да съберем 1000 души. Събитието е с подобаващ искра, с цел да накараме хората да похарчат доста пари с вечеря преди дуела, празненство и питиета, като всичко нужно да е на няколко метра разстояние от хората ", съобщи Хърн пред BoxingScene.com
 Кобрата към Джошуа: Или се бий, или се отхвърляй от купата
Хърн оклони слуховете, че мач от подобен заряд може да се организира в Саудитска Арабия, споделяйки, че е малко евентуално някой да бъде толкоз убеден в харченето на пари за сходна дестинация.
 Пулев се изправя против Джошуа през октомври?
Промоутърът показа мнението си и за информациите за провеждането на мача в Хърватия.

" Не сме имали публично удостоверение на предложения от Хърватия, само че сме отворени за диалози. Изглежда като фантастична сцена. Ако договорката беше добра, нямаше да имаме проблем да я разгледаме ", добави Хърн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР