Промоутърът на бившия световен шампион в тежката категория на професионалния

...
Промоутърът на бившия световен шампион в тежката категория на професионалния
Коментари Харесай

Еди Хърн: Реваншът между Джошуа и Руис може да бъде в Кардиф

Промоутърът на някогашния международен първенец в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа - Еди Хърн показа, че срещата-реванш сред британеца и Анди Руис младши може да се състои в столицата на Уелс - Кардиф.
 Легендата Холифийлд предвижда победа на шишкото Руис в реванша с Джошуа
На 1 юни мексиканецът шокира света, откакто смъкна от трона британеца, печелейки с механически нокаут в седмия рунд на огромна церемония вечер в зала " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк.

След това Руис на няколко пъти бе безапелационен, че възможен реванш ще се състои още веднъж в Съединени американски щати. Единствено изключение може да се направи, в случай че се организира в родината на първенеца - Мексико.



" Джошуа е на един милион % сигурен, че желае този реванш. Факт е. Говорих с него нощес. Той желае този реванш. Дори не сме обсъждали други благоприятни условия.

Той не желае промеждутъчен дуел. Може би би трябвало да го създадем, само че той не желае и да чуе за дребна борба, той желае огромен конфликт, а подобен е реваншът му с Руис.

Предоставихме датите на екипа мексиканеца, в този момент би трябвало да им предоставим мястото. 29 ноември и 14 декември, това са датите, над които работим.

От местата, които разгледахме през последната седмица, едно е доста сериозен претендент за място. Реваншът може да се организира на 14 декември в Кардиф. Все отново `Медисън Скуеър Гардън` също е вид ", сподели Хърн.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР