Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн изпрати предупреждение към хората,

...
Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн изпрати предупреждение към хората,
Коментари Харесай

Еди Хърн скочи на хейтърите на Джошуа: Завръща се и ще отмъщава!

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн изпрати предизвестие към хората, които се съмняват в качествата на британеца.

Бившият повторен международен първенец на WBA, IBF и WBO в тежка категория беше детрониран и надвит два пъти от Александър Усик през 2021 и 2022 година, само че на 1 април се завръща на кръга. Той ще се изправи против Джърмейн Франклин в „ O2 Арена “ в Лондон.
 Антъни Джошуа излиза против Джърмейн Франклин през април Антъни Джошуа излиза против Джърмейн Франклин през април
„ Искам да кажа едно нещо – пригответе се за завръщането на Антъни Джошуа. Живеем в вманиачен свят. Този човек е побеждавал Чарлс Мартин, Доминик Бризийл, Ерик Молина, Владимир Кличко, Джоузеф Паркър, Александър Поветкин, Карлос Такам, Анди Руис-младши, Кубрат Пулев и се би два пъти с Александър Усик – без спирания, без леки нощи ”, съобщи Хърб в DAZN Boxing Show.

„ Той идва след една добра борба с Усик и една, в която беше доминиран. Неуважението към името на този човек е необикновено. И не ми пука в края на деня. Но това, което ви споделям, хора, които желаят да омаловажат достиженията му, хора, които желаят да кажат, че е завършил със спорта – пригответе се за завръщането на Антъни Джошуа на 1 април.

Джошуа е в Тексас, работи и се труди всеки ден. Този човек има пари в банката, има международни шампионски колани на стената, не го е грижа за нито един от критиците. Завръща се с възмездие. Всеки, който желае, дано се съмнява в Антъни Джошуа. И аз нямам самообладание за завръщането му, толкоз съм разчувствуван. По-развълнуван съм, в сравнение с когато стартира това премеждие ”, добави Хърн.

Запитан за рецензиите към идващия конкурент на Джошуа, Хърн продължи: „ Хейтърите споделят „ Джърмейн Франклин? “. И по-късно същите тези злобари споделят, че Джърмейн Франклин завоюва борбата против Дилиан Уайт с три или четири рунда (б.р. – Уайт го победи противоречиво в края на предходната година след страхотна 12-рундова битка). Значи той не е спечелил тази борба? Това не беше ли ужасно показване на Джърмейн Франклин? Антъни Джошуа е сполучлив войник, който не желае лесни борби. И ви споделям, че Антъни Джошуа се завръща с възмездие в тежка категория„, добави Хърн.

Джошуа беше упрекнат от Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, че бяга от мачове с тях и прочувственото изявление на Хърн най-вероятно идва тъкмо поради думите им.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР