Промоутърът Дмитрий Салита говори за предстоящия реванш на Антъни Джошуа

...
Промоутърът Дмитрий Салита говори за предстоящия реванш на Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Промоутър: Джошуа е добър боксьор, но деградира

Промоутърът Дмитрий Салита приказва за идния реванш на Антъни Джошуа и Александър Усик. Двубоят ще се организира на 20 август в Саудитска Арабия.

Преди близо година Усик шокира Джошуа посред Лондон и му лиши купите в тежка категория. Сега Ей Джей има късмет да отмъсти и да се върне на върха.

„ Усик е най-хубавият войник. Просто не ввярвам, че Антъни Джошуа може да направи някакви корекции и да завоюва тази борба, разяснява Салита. - Усик е доста умел, имаше страхотна аматьорска кариера, завоюва олимпийско злато. Той познава бокса на равнище просвета, той е теоретичен на това от детството.

Джошуа също е страховит боксьор и има невероятна кариера, само че успеха над Кличко беше неговият връх. След това той стартира да деградира и да се търкаля надолу с всяка последваща борба.

Антъни е атлетично талантлив, само че мисля, че той и Усик са на разнообразни равнища на умения. Единственото нещо, което приказва в интерес на Джошуа е, че не знаем по какъв начин събитията в Украйна ще се отразят на Усик “, цитира BoxingScene думите на Салита.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР