Промоциите от последните няколко дни определено са изместили фокуса от

...
Промоциите от последните няколко дни определено са изместили фокуса от
Коментари Харесай

Ловец на отстъпки купи 300 телефона в 1 часа сутринта

Промоциите от последните няколко дни несъмнено са изместили фокуса от положителната преценка към преференциалните покупко-продажби. Много от нас оставаха будни дълго след среднощ единствено и единствено да успеем да се доберем до по този начин мечтаните продукти на по-ниска цена, диктувана от Black Friday или Cyber Monday и останалите разновидности. Но извършването на покупки онлайн, от удобството на дома, е едно.

Съвсем друго е да се появиш във физически магазин в 1:45 сутринта и да купиш 300 смарт телефона, нали по този начин? Историята наподобява на градска легенда, но е напълно действителна - както е известно, магазинът на Apple, ситуиран в сърцето на Ню Йорк - Пето Авеню - работи непрекъснато.

Можем единствено да си представим каква тълпа е имало там по време на по този начин прословутия Черен петък, само че поради работното му време всеки искащ има опцията да се достави с някое устройство на промоционална цена - стига единствено да хване точния миг.

Неназован 27-годишен “ловец на отстъпки " очевидно е решил, че това е тъкмо 1:45 сутринта - той се появил в магазина и закупил не 1 или 2, а цели 300 iPhone 13s, след което излязъл с покупките си и се отправил към колата си, написа hicomm.bg.  

Сега си представете още една позиция: вие сте апаш, който знае за промоциите и даже да сте извънредно нерешителен, човек излизащ с обемни чанти от магазин на Apple малко след среднощ е ….ами просто една “златна кокошка ".

Както можете и да предположите, купувачът е бил нападнат и откакто е отказал да съобщи скъпите си придобивки, той е бил ударен с пестник в лицето, като най-малко са му били отнети “само " 125 телефона, на стойност 95 000 $. Полицията разяснява пред 1010Wins Radio in New York, че жертвата много постоянно прави обемни покупки от тъкмо този магазин, само че към момента не е ясно дали нападателите са разпознати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР