Промишлените стратегически находища на Русия и Казахстан, водещите износители на

...
Промишлените стратегически находища на Русия и Казахстан, водещите износители на
Коментари Харесай

Стратегически руски и казахстански находища станаха огнища на Covid-19

Промишлените стратегически залежи на Русия и Казахстан, водещите експортьори на първични материали, се трансфораха в огнища на болест с ковид, а забавянето на добива или затварянето им би могло да има съществено икономическо въздействие, съобщи Франс прес.

В тези места, множеството от които са изолирани и от време на време са налични единствено със аероплан, служащите се хранят и перат облеклата си дружно по време на ротациите от няколко седмици, преди да се върнат в градовете.

При сходна настройка е мъчно да се спре разпространяването на болестта и да се наложи карантина. Така тези места могат да се трансфорат в източници на болест за останалата част от страната.

Две от инфектираните залежи принадлежат на втория производител на природен газ в Русия - Новатек. Над 10 000 души работят в корабостроителницата на частната група в Белокаменка в арктическия район на Мурманск.

Според управляващите там към този момент са регистрирани 2255 случая по отношение на 525 други в останалата част на района. От седем души, които са умряли, най-малко една жена е работела на оборудванията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР