Промените в макроикономическата среда, инвестиционните възможности и печелившите стратегии по

...
Промените в макроикономическата среда, инвестиционните възможности и печелившите стратегии по
Коментари Харесай

Промените в макроикономическата среда, инвестиционните възможности и печелившите стратегии - на фокус в Investor Finance Forum

Промените в макроикономическата среда, капиталовите благоприятни условия и печелившите тактики по време на рецесия ще бъдат на фокус по време на единадесетото издание на конференцията Investor Finance Forum. Най-голямото събитие на финансовата и капиталова общественост в района, което водещият стопански уебсайт провежда, ще се организира на 4 ноември от 11 часа в хотел Hyatt Regency Sofia, зала „ Васил Левски “. Представители на финансовия и бизнес секторите, beam пазара, обществени компании, капиталови медиатори и вложители ще вземат присъединяване в професионални и експертни полемики в пет панела.

„ Макроикономиката във времена на покачващи се цени, високи лихви и нестихваща неустановеност “ ще бъде тематиката на откриващия панел на конференцията. Присъстващите в залата ще научат по какъв начин се промени макроикономическата среда през 2022 година и кои са главните мотори на смяната, по какъв начин се отразяват покачващите се цени върху икономическите настройки и може ли скоро инфлацията да се забави. Отговорите на тези въпроси ще търсят одобрени лица и представители на финансовите пазари, бизнеса и обществените компании. Те ще разясняват още какви са „ оръжията “ на централните банкери в сегашната обстановка, какъв ще бъде целта за регулаторите, допустимо ли е една възможна криза да възпре България от участие в еврозоната и ще бъде ли спазен срокът за 2024 година

Представители на beam пазара, обществени компании, вложители и капиталови медиатори ще вземат присъединяване по време на втория панел „ Българката борса в новата действителност “. Те ще споделят повече за ESG измерването и отчитането на устойчивостта на фирмите и за новите капиталови благоприятни условия и принадлежности.

Третата задълбочена полемика „ Инвестиционните фондове – отбрана при падащи пазари “ ще предложи на присъстващите на Investor Finance Forum експертен диалог за това по какъв начин инфлацията се отрази върху апетита за активи, кои вложения може да ни оказват помощ да се предпазим от високите цени, по какъв начин се отразяват ходовете на централните банки, допустимо ли е енергийната рецесия в Европа да навреди на виновните капиталови политики (ESG политики) на фирмите и по какъв начин фондовете се въздействат от политическата обстановка на огромните пазари.

Застрахователни и банкови тактики за цифровия свят. Как може да се ръководи финансовият риск? Пътешествието към отвореното банкиране, нововъведенията в заплащанията и идната цифрова гражданска война. Това са единствено част от основните тематики по време на четвъртия панел „ Технологичното бъдеще на финансите и киберпредизвикателствата пред него “ на профилираното събитие.

Изявени имена от капиталовата общественост ще вземат присъединяване в заключителния панел „ Активни вложения 101: кои са печелившите тактики по време на рецесия? “. Те ще очертаят заслужава ли си да се купуват акции, които сега поевтиняват, кои са преимуществата в вложението на БФБ и на непозната борса и продължава ли златото да е добра инвестиция при рецесия. В рамките на професионалните полемики ще бъде разисквано още докога скъпият метал ще резервира славата си като съхранител на цената и може ли заформящият се заможен балон да спука проектите ни за възвръщаемост. И още - какво се случва с криптовалутите и за какво към този момент не се приказва за тях?

Подробности за програмата и участниците в единадесетото издание на Investor Finance Forum ще откриете на , където може да се регистрирате за наличие на място на конференцията
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР