Промените в Изборния кодекс дават повече опции на българските избиратели,

...
Промените в Изборния кодекс дават повече опции на българските избиратели,
Коментари Харесай

Даниел Митов: Промените в Изборния кодекс дават повече опции на българските избиратели

Промените в Изборния кодекс дават повече варианти на българските гласоподаватели, съобщи в коридорите на Народното събрание Даниел Митов от ГЕРБ. По думите му обединения и управнически формули се образуват към ясна формулировка на проблемите и решенията.На Радев доста му харесва да ръководи и това е явно. Независимо кой кого харесва в една парламентарна народна власт си изискуем диалог върху проблемите и решенията, добави Даниел Митов и изрази вяра за по-голяма изборната интензивност на идните парламентарни избори.

Според Даниел Митов от години " Продължаваме Промяната " и " Демократична България " вършат предизборната си акция въз основата на правосъдната промяна.

Че би трябвало да има механизъм за следствие на основния прокурор е ясно. Правосъдната промяна би трябвало да е добре премислена, добави Даниел Митов.

Ако вотът е прекомерно фрагментиран, то тогава безотговорните партии в Народното събрание не разрешават да бъде формирано постоянно държавно управление, сподели още депутатът от ГЕРБ-СДС.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg