Промени в режима на локалното за живеещите в района на

...
Промени в режима на локалното за живеещите в района на
Коментари Харесай

Живеещите на улица „Цар Иван Шишман“ ще могат да паркират и в съседните подзони до края на ремонта

Промени в режима на локалното за живеещите в региона на ще прегледа общинският съвет на идното си съвещание в четвъртък. Заради почналите ремонтни действия в сектора от ул. ”Ген. Паренсов “ до пл. ”Народно заседание ”, ръководителят на СОС Елен Герджиков и зам.-кметът по строителство арх. Ангел Джоргов оферират до края на рехабилитацията, имащите право на паркиране в Подзона 4 /Ул. ”Граф Игнатиев ”, ул. ”Алабин ”, ул. ”Княз Александър 1 ”, бул. ”Цар Освободител ”, бул. ”Васил Левски ”/ да могат да паркират и в Подзона 5 /Бул. ”Княз Александър Дондуков ”, бул. ”Васил Левски ”, бул. ”Цар Освободител ”/ и Подзона 11 /Бул. ”Васил Левски ”, бул. ”Цар Освободител ”, бул. ”Евлоги и Христо Георгиеви ”, ул. ”Проф. Фритьоф Нансен “/.
Друга смяна, която вносителите оферират е със заповед на кмета на да бъде въведена краткотрайна организация на придвижване, съгласно която за интервала на строително-монтажните работи се не разрешава влизането и паркирането на МПС в секторите от улиците, които краткотрайно стават тупикови, с изключение тези със стикер за локално платено паркиране в Подзона 4. Отново със заповед на кмета да се обезпечат паркоместа за зареждане на заведенията и магазините в региона на осъществяваните ремонтни действия, до тяхното привършване. Допълнително мнение на отрасловата комисия към СОС е служебните абонаменти на пл. „ Народно заседание “ да бъдат закрити до края на ремонта.
 От следващата година: И в събота „ Зелената зона “ ще се заплаща От следващата година: И в събота „ Зелената зона “ ще се заплаща
От 4 януари следващата година „ зелената “ зона за паркиране в столицата ще работи и в събота от 10:00 до 18:00 ч., съобщи БНР. Също...
С цел минимални усложнения на живущите и бизнеса в региона, ремонтът на улицата стартира на 10-и май с паралелни действия на екипи на „ Софийска вода “ и „ Топлофикация – София “ по възобновяване на подземната инфраструктура. Строителните действия, осъществявани от двете сдружения, са планувани да приключат през октомври. През септември ще стартира поетапно рехабилитация на настилката по пътното платно и тротоарите, както и замяна на уличното обзавеждане и осветяване, зелени площи и заустяване на водите от водосточните тръби в канализацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР