Промени в портфолиото от недвижими имоти на Carrefour. Френската група

...
Промени в портфолиото от недвижими имоти на Carrefour. Френската група
Коментари Харесай

Carrefour продава хипермаркети в Испания на американска инвестиционна компания

Промени в портфолиото от недвижими парцели на Carrefour. Френската група е продала седем от своите хипермаркети в Испания на американската капиталова компания Realty Income Corporation за 93 милиона евро. Споразумението включва договорка за противоположна продажба, което допуска, че интервенцията няма да повлияе на работата на предприятията, които Carrefour ще продължи да ръководи както до момента, написа.

Имотите са разпределени в цяла Испания, по-специално на Канарските острови, Валенсия, Мадрид, Страната на баските, Навара и Кастилия и Леон. За Carrefour тази продажба е част от стратегическия проект на компанията на европейско равнище, който има Испания като един от главните си пазари.

" Доволни сме от тази договорка с вложител от международна класа. Тя отразява цената на нашия портфейл от недвижими парцели и отразява нашата дейна политика във връзка с активите, в сходство със тактиката на Групата ", сподели Лола Баньон, общоприет управител на Carrefour Property в Испания.

Realty Income се котира на фондовата борса в Ню Йорк от 1994 година (символ „ O “) и е член на показателя S&P 500. Основана през 1969 година със седалище в Сан Диего, Калифорния, задачата на компанията е да влага в хора и места за даване на вложителите на месечни дивиденти, които порастват с течение на времето, подкрепени от приходите, генерирани от активи от недвижими парцели чартърен. С тази интервенция Realty Income затвърждава позициите си на европейския пазар, пристигайки в Испания.

" За нас е чест да обявим първата си интервенция за разширение в Испания дружно с Carrefour, която съставлява естествена еволюция на нашата интернационална тактика за напредък с водещи клиенти, предлагащи атрактивна взаимна опция за напредък ", сподели Сумит Рой, президент и основен изпълнителен шеф на Realty Income.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР