Промени в желанието на гостуващите Грузия и Северна Македония наложи

...
Промени в желанието на гостуващите Грузия и Северна Македония наложи
Коментари Харесай

Промени в програмата на баскетболните младежи, ще играят четири мача в София

Промени в желанието на гостуващите Грузия и Северна Македония наложи смяна и в проектите на щаба на младежкия народен тим по баскетбол.

20-годишните очаквания на България трябваше да имат по 1 среща с гостите – на 1 и 3 юли. Вместо това отборът, воден от Георги Младенов и Милен Дудев ще изиграе по две инспекции със всеки от противниците.

В момента отборът ни, воден от Георги Младенов и Милен Дудев, се готви във Вършец за мачовете от Европейското състезание в Дивизия Б в Тбилиси, Грузия. Първенството ще се организира от 15 до 24 юли. България остана без един мощен съперник, откакто Полша получи право на промоция в Дивизия А поради изваждането на Русия и Беларус от шампионатите за подрастващи. Останалите противници на „ младите лъвове “ в Тбилиси ще са Латвия, Унгария и Ирландия.

Така на 1 и 2 юли, от 18 ч., отборът ни ще срещне Грузия в зала „ Триадица “, а на 3 и 4 юли, надлежно от 18 и 12 ч. са инспекциите против западните ни съседи.

Преди това „ младите лъвове “ ще гостуват на Румъния за контроли на 25 и 26 юни. Румънците ще върнат визитата на 10 и 11 юли отново в София.

Междувременно стана ясно, че националният тим за юноши до 18-годишна възраст към този момент тренира на цялостни обороти в Сандански. Тимът ни се събра за подготовка за Европейското състезание, Дивизия Б, в Орадя, Румъния, като мачовете са от 29 юли до 7 август. Там отборът ни ще се изправи в Група В против тимовете на Нидерландия, Босна и Херцеговина, Грузия, Норвегия и Косово.

Подготвителните контроли пък започват с домакинство имено на Румъния на 25 и 26 юни в Сандански. На 2 и 3 юли тимът ни ще посрещне и Северна Македония. На 9 и 10 юли ще върне визитата на Румънците.

В програмата на треньорите Даниел Клечков, Стойо Чолаков и Тодор Тодоров е планувано и присъединяване в интернационален шампионат в Северна Македония, дружно с отборите на домакините, Черна Гора и Турция.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР