Проливни дъждове причиниха смъртта на най-малко 15 души в Южен

...
Проливни дъждове причиниха смъртта на най-малко 15 души в Южен
Коментари Харесай

Най-малко 15 загинали при проливни дъждове в Южен Китай

Проливни дъждове предизвикаха гибелта на минимум 15 души в Южен Китай, заяви cbc, базирайки се на информация от китайските държавни медии.

Осем души са починали, откакто две здания са се срутили поради свлачища в провинция Фуцзян, покрай източното крайбрежие на Китай. П етима други са починали и трима се водят изчезнали в провинция Юнан в югозападната част на страната.
 20 души починаха при наводняване в ЮАР
20 души починаха при наводняване в ЮАР

Материалните вреди, породени от дъждовете през нощта, са големи

Три деца са били отнесени от придошли води в района на Гуанси, оповестиха управляващите. Две от тях са починали и едно е оживяло. Бурята е развалила пътища, мостове и електроцентрали и е предизвикала спирания на телекомуникациите в Юнан.

Бурята е развалила пътища, мостове и електроцентрали и е предизвикала спирания на телекомуникациите в Юнан. Проливни дъждове започнаха да се изливат над някои елементи от Китай в четвъртък вечерта. На оповестен и в интернет фрагменти се виждат наводнени с мътна вода улици. В провинция Фуцян са били разрушени 39 къщи и се е наложило да бъдат евакуирани над 1600 души, оповестиха локалните управляващи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР