Проливни дъждове наводниха Дубай. Някои пътища и градски улици бяха

...
Проливни дъждове наводниха Дубай. Някои пътища и градски улици бяха
Коментари Харесай

Потоп в Дубай, водата проникна в търговски центрове

Проливни дъждове наводниха Дубай. Някои пътища и градски улици бяха заляти, което аргументи тапи. Наводнен е мол, само че клиентите траяли да пазарят, даже и в зоната с теча.

Синоптичната работа на ОАЕ е отправила предизвестие за заплаха от жълта и алена степен към жителите в крайбрежната зона и регионите на Fujairah, Dubai и Sharjah, заради прогнозата за рискови стихии с извънредно огромна мощ.

Предизвикани са и огромни тапи. Ниските места в планинския и източния регион са наводнени и националната метеорологична работа предизвести популацията да заобикаля тези региони.

Температурите също са паднали трагично на цялата територия на страната след поройните дъждове. В събота през нощта стихия с градушка блъснала Ras Al Khaimah и жителите осъмнали с пътища покрити с лед.

Прогнозата за идващите два дни е за продължаващо несигурно време, дъждове и мощни ветрове.

Няма данни за потърпевши български жители при наводнението в Дубай, Обединени арабски емирства. Няма риск за живота и здравето на жителите, както и нужда от евакуация, оповестиха от Министерство на външните работи.

Пътната конюнктура в града е комплицирана. В региона на летище Дубай (DXB) са налице тапи заради отводнителна активност. Към момента ситуацията на летището е нормализирана като има минимални закъснения в графика на полетите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР