Пролетното равноденствие за 2018 година ще е факт на 20

...
Пролетното равноденствие за 2018 година ще е факт на 20
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /17 - 23 март/

Пролетното равноденствие за 2018 година ще е реалност на 20 март в 18 часа и 42 мин. В този миг стартира астрономическата година, а астролозите означават началото на Годината на планетата Венера.

За никого природата на Венера не е загадка. Виждам усмивки, когато чуят новината и очаквания за бъдещето.
Фактът, че през 2018 година Венера стъпва на власт, съпроводена от планетата Уран, би трябвало да ни приказва, че през годината на респект ще е духовността и желанието за повишение на просветителния ценз, за разширение на познанията, както и желанието да сложим в ред своите финансови каузи.

Основният аспект за интервала е хармонията сред транзитиращите Слънце и Сатурн.

Той ни вдъхва сигурност и самонадеяност, които черпят сили от личните ни благоприятни условия, от това, което сме постигнали до тук.

Връзката сред Венера и Уран ни прави работоспособни и дейни, подкрепя проявленията на възприятието за отговорност и по натурален метод ни провокира да влизаме в ролята на бранители на по-слабите.

Тъй като повече хора ще работят старателно и ще преследват задачите си, нищо чудно да има триумфи в разнообразни сфери от стопанския живот, да се раздвижи търговията.

Добри вести ще има за финансовите пазари, за строителството и за селското стопанство – най-вероятно ще са свързани с отваряне на нови благоприятни условия за финансиране.

Като неподходяща наклонност разгадавам заплахата от повишение на вирусните болести през интервала. Изключително значима роля за увеличение на нашите съпротивителни сили има предварителната защита.

Бих си разрешила да подскажа, че през идните дни елементарно ще се подвеждаме по желанието за подчертаване, ще се създадем на по-големи и значими. Поради това ще разхищаваме повече сила, в сравнение с действително притежаваме.

Причината за тази наклонност се крие в наличието на деятелен, само че назадничав Меркурий и на блокиращ аспект Марс/Сатурн, които пречат да оценим вярно до къде се простират нашите физическите благоприятни условия и по този начин сами се слагаме в риск от срив.

Предупреждението се проектира на първо място върху нашите привички в всекидневието.

Овен
Проявете сдържаност!

Няма кой да ви пребори. Само вие можете да се спрете. Благоразумието го изисква. Нищо не е по-лесно от това, през днешния ден да се сетите, че дейностите ви се управляват от страстите, които нямат място, когато става дума за решения. Искате да постигате триумф. Продължавайте, само че не показвайте ревнивост и пристрастеност. Трябва да сте умерени, с цел да пробиете. Опасните дни, по отношение на това, което към този момент ви описах, са сред 19 и 23 март. Същите дни са извънредно значими за вашето професионално и кариерно развиване. Очаквахте и се надявахте на развиване на обстановката там. Следователно, би трябвало да сте подготвени за смяната и да я посрещнете със тактика за деяние. Дано да е по този начин, тъй като събитията се трансформират с шеметна експедитивност. Преди това, от 21 до 23 март, мнозина ще се почувстват като че ли " са им потънали гемиите ". Надявам се, да имат с кого да споделят терзанията си, с цел да им олекне. Не бързайте да раздавате рецензии.

Телец
Не действайте, а осмисляйте!

Енергията на Слънцето има забавни проекции върху делника ви. Сякаш някой е отмахнал нещо, което ви е пречило да виждате действителността вярно. Някой се е постарал вместо вас. Въпросът е за какво? При всички случаи, не и да ви даде по-голямо самочувствие. Тази седмица от март ви е предоставена, с цел да премисляте и осмислите нещата от живота, а не за дейности. Първото, за което се постанова да вземете ограничения, е стягането на кесията. Дните не са подобаващи за вложения или за разхищаване на свободни средства. Успоредно развивате самодейност, с която задачите изясняване на връзките с колегата. За задачата използвайте 23 март. Не се възпирайте да го запознаете с желанията си, да изясните какви са аргументите, отвели ви до едно или друго решение. Търсете съдействие, а не борба.

Близнаци
Премислете всяка стъпка!

Затънали сте в проекти и планове. Работата, кариерата и просперитетът са най-важни за вас. Трябва да ги обезпечите финансово. Ако е допустимо, пробвайте да предоговорите изискванията по заплащания, да ги разсрочите или съкратите съгласно персоналните условия. Преди това си дайте сметка дали не попрекалявате в упованията си. Следвайте линията на разсъдъка си във всичко и се подсетете за предизвестието от анонса. В случай, че не знаете по какъв начин да постъпите, претеглете вярно риска, преценете дали не пропускате значими условия. На 22 и на 23 март се въздръжте от значими стъпки и решения. Мислете, разсъждавайте без да се доверявате, не вярвайте даже на интуицията си. Най-трудните за преодоляване процеси ще се развиват, както първоначално, по този начин и в края на интервала. Казвам го неслучайно – след края на интервала описаната наклонност вместо да се размива, се задълбочава.

Рак
Контролирайте страстите си!

Стремите се към простори и хрумвания, които досега са били отвън полезрението ви. Всеки бдителен човек ще регистрира, че самочувствието ви е повишено, само че от това вие надали ще имате директна изгода през интервала. Докато главоболия сигурно ще си докарате. На 19/20 март и по-късно на 22/23 март вие чувствате, че се нуждаете от обсег в работата си и по всякакъв начин се стараете да си го подсигурите. За задачата гледате под око другите, спретвате полемики, от които нищо не печелите, само че издавате своите честолюбиви пориви. Моля, направете по този начин, че настроенията и тонът ви да не преградят пътя за оживление на проектите ви в професионалната сфера. Сега е моментът да постъпите вярно. Ще разберете, че сте го постигнали, в случай че вашите хрумвания получават подтик извън, заслужат нечия поддръжка и придобият в границите на дните приключен образ.

Лъв
Не взимайте прибързани решения!

Вие сте затънали в работа. Имате и над какво да си поблъскате главата – остарели, изостанали каузи, неподредена преписка или различен тип писмена работа. Възможно е точно през тази седмица от март да се появят информации, вести, предстоящи до скоро, които да ви накарат да задействате нови задания и по този начин работа ви още ще се усили. На 21 – 23 тя напряко ще ви затрупа. Все отново, не забравяйте, че това са дни, подчинени на силата от новата ретроградна фаза на Меркурий от знака на Овен. Той не би желал да прибързвате, както и да подписвате документи преди звездното комбиниране Венера/Уран да е в положение да ви помогне, което може да се случи едвам на 23 март. Прочетете в увода за него, с цел да се уверите дали е моментът да вършиме огромни проекти и да очаквате огромни доходи.

Дева
Смело, само че внимателно напред!

Вие сте самоуверени до унес. Имате съображение да изтъквате качествата си, да говорите за попаденията на интуицията си и да смятате, че имате право да давате упътвания. Обстоятелствата са на ваша страна и вие печелите престиж и почитание. След 22 март събития и случки ще отключат нова страница и във вашите персонални, интимни връзки. На пръв взор ще ви наподобява, че всичко върви постарому, само че в един миг ще си дадете сметка, че сте задълбочили връзките си, потънали сте в възприятията си. Със сигурност, ще потърсите метод да ги изявите. Предполагам, че болшинството от вас няма да пристъпят сега към съществени оферти, само че все по-често и деликатно ще обмислят проекти за общо начининие, пътешестване или прекарване в близко бъдеще. На този декор, бъдете деликатни какво и пред кого говорите. Избягвайте да споделяте с непознати.

Везни
Не дълбайте в детайлности!

Вие желаете да имате по-широки благоприятни условия от преди. Направеното към този момент е забравено, а непостигнатото ви примамва. Имате предпочитание да развиете своя капацитет. Ретроградната фаза на Меркурий ще ви помогне да потърсите къде са грешките и пропуските в предишното, само че не може да ви извади от споровете с по-високо поставените, в случай че вие не си замълчавате в точния момент. Със силата на Меркурий, съчетана с благоприятни условия на аспекта Венера/Уран, сте в положение да покажете своето обилно милосърдие, само че и да задълбаете в някаква детайлност, от където да изскочи проблем във взаимоотношенията – вкъщи, на работното място, с бизнес сътрудник, да вземем за пример. В тази поредност и заради нуждата от съответни решения, през идните дни няма да ви остане време да се стряскате пред събитията. Да се надяваме, че преди този момент сте решили криещия се в тях риск.

Скорпион
Не спирайте да се движите напред!

Вие разполагате с сила и физическа мощ. Чувствате се подготвени за работа и съответни каузи. Бих ви предложила да я изразходите по предопределение като си набележите съществени задания или се задълбочите в далечните си планове. За вас е значимо да се движите – в директния и в преносния смисъл. Ходенето, придвижването и промяна на ситуацията ще създадат чудеса за вашата душeвност: ще се успокоите, че овладеете тялото си и ще дадете шир на мисълта си. А това ще ви е нужно още на 22 март, когато към този момент сте под въздействие на силите от ретроградния Меркурий, в живота ви ще се случват забавни неща. При мнозина ще се заприказва и за значими промени в живота на обкръжаващите ги. Техни близки им оповестяват вести, които евентуално ще имат директно отражение върху живота им и за взаимното бъдеще.

Стрелец
Спазвайте мярка!

Първите четири-пет дни са дейната част от интервала. Вие не спирате да работите, да планирате и да очаквате резултат от своята професионална активност. Моля, спазвайте разпоредбите за сигурност при работа на 21, 22 и на 23 март. В персоналните отношение също е належащо да си поставяте граници, ограничавания като, да вземем за пример, да избягвате упоритата упоритост, когато желаете да получите или да постигнете нещо. Ако не смеете да се доверите на интуицията си, което все още е вярното държание, изберете човек, с който да споделяте, да разисквате вълнуващите ви тематики. На 21 – 22 март общуването ще ви носи освен сигурност, само че и блестящи хрумвания. С други думи, през този седемдневен интервал ще спечелите повече, в случай че избягвате борбите на работното място и разправиите у дома, с родствениците, и залагате на диалозите за това, което може да се случи, до момента в който фантазирате.

Козирог
Наблегнете на персоналните каузи!

Ретроградната фаза на Меркурий, която „ де юре " започва на 23 март, към този момент ви пречи да подкарвате с лекост делата си по стремежи метод. Срещате опозиция на събитията, изключително при справяне с документи и писмени каузи. Това е водещата наклонност за интервала. Енергията й се излива непосредствено в полето на вашите взаимоотношения и контакти. В тази връзка, имам вест: ще се наложи да се преценявате с напрегнатите планетни аспекти – не да се конфронтирате, а да ги заобикаляте. Това е вашата задача. Как да го постигнете ли? Обстоятелствата сами оферират опция да преместите взор от професионално-служебните каузи върху персоналните и да употребявате всяка свободна минута за контакти и другарство с околните хора, с колегата. Там вие ще откриете отдушник за страстите си и изява за ярката си характерност.

Водолей
Спазвайте прецизна стратегия!

В чудесна кондиция сте. Нищо не ви възпира да се изявявате. Готови сте да пренебрегнете и предизвестията от въведението, защото усещате позитивната мощ на ретроградния Меркурий от знака на Овен. Не се залъгвайте, че ще ви е елементарно да я управлявате. Освен, че ви носи прилив на сила за работа, това звездно състояние изисква да извършите нещо съответно: да имате стратегия и да отмятате дилемите по ред и приоритет. Не си позволявайте произволи – ще извикате проблеми. Тъй като към този момент е годна забраната-предупреждение да се вглеждате в далечните вероятности поради наличието на назадничав Меркурий, през днешния ден уреждайте належащите и наболели тематики без да вдигате взор в страни от настоящите проблеми. И още нещо: пробвайте се да планирате всичко значимо до края на април. Сега е времето за нареждане на програмата.

Риби
Говорете откровено и споделяйте!

Звездните положения тази седмица се подчиняват на ретроградността на Меркурий. Планетата се комбинира с вашето Слънце, в знака на Риби се получава характерно взаимоотношение: дружно упорстват да говорите единствено това, което ви е на сърцето и в мислите. Невъзможно е да чакат от вас куртоазни изказвания и държание. Убедена съм, че ще се почувствате по-добре, в случай че до 23 март се концентрирайте върху работата си. Там концепциите и креативният метод биха могли да ви отведат до мечтан резултат, а и да ви разрешат да визиите качествата си пред обществото. Последните дни от интервала са ви дадени за отдих и развлечения. Има огромна възможност болшинството към вас да осмисли своята поведенческа линия във връзка с колегата, на партньорствата си. Ако чувствате, че желаете да кажете някому нещо, не се въздържайте, а го направете на 22 или на 23 март.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР