Пролет е. Любовта се носи във въздуха като перце, като

...
Пролет е. Любовта се носи във въздуха като перце, като
Коментари Харесай

Най-точният любовен хороскоп

Пролет е. Любовта се носи във въздуха като перце, като ароматни цветчета на праскова и череша... Вижте какво ви чака тази седмица.

Овен

Скъпи Овни, седмицата ви носи занимания. Ако сте обвързани, време е да организирате готино пътешестване с половинката си. Просто отворете сърцето си за любовта. Наслаждавайте се на това, което имате, и бъдете признателни за любовта, която Вселената ви изпраща. Сега е моментът да помислите и за нещо по-сериозно.

Телец

Скъпи Телци, вие безусловно се носите на крилете на любовта. В сърцето ви горят огън и пристрастеност. Ще срещнете някого, който ще разпали страстите ви. Ако сте необвързани, бъдете подготвени за ново начало. Обвързаните пък ще се радват на споделени усеща и доста хубави моменти.

Близнаци

Скъпи Близнаци, чакат ви доста сантиментални моменти. Наслаждавайте се. Предстоят ви хубави промени, които ще донесат в живота ви нещо от дълго време мечтано и мечтано. Успокойте се. Настъпва едно прелестно любовно безвремие.

Рак

Скъпи Раци, тя, любовта ви е ясна, само че вие още не го осъзнавате. Но напълно скоро и това ще стане. Отпуснете се, погледнете в очите на индивида до себе си и забравете за всички терзания.

Лъв

Скъпи Лъвове, в случай че сте необвързани, пригответе се за занимания и щури изненади. Богът на изобилието изсипва в краката ви всичко, с което разполага. Ако сте в тима на обвързаните, ще се радвате на спокойна връзка, благо отношение и доста сантиментални прекарвания с колегата.

Дева

Скъпи Деви, подготвени сте за нов живот. И в този момент, внимавайте - освен за нова обич, само че и нова работа. Емоциите ще завъртят главата ви през тази седмица и вие няма да можете да ги спрете. Възползвайте се от опциите, които ориста ви дава.

Везни

Скъпи Везни, чакат ви романтика, разходки, приятни вечери на свещи... Наслаждавайте се на моментите, които ви изпраща богът на любовта. Не вярвайте на злословия, вярвайте на индивида до себе си. Дошло е време за съществени промени.

Скорпион

Нова обич, нов сътрудник. Това ви чака през новата седмица. Може и да ви тормози нещо от вътрешната страна, само че би трябвало да знаете, че нямате мотив за терзание. Животът е прелестен и вие сами ще се убедите в това. Има едно просто предписание - да бъдете удовлетворени от себе си. И от хората до вас.

Стрелец

Скъпи Стрелци, не мислете, действайте. Бъдете смели, бъдете по-импулсивни. Радвайте се на живота и на неговите дарове. Очаква ви една приказна седмица. Живейте. Може и да се наложи малко да се потрудите повечко, само че какво пък - струва си.

Козирог

Мечтаете си за отмора и ще я получите. И то в компанията на най-любимия човек. Сега е моментът да мечтаете самоуверено. Любовта е напълно на ваша страна. И в случай че й дадете късмет, тя ще ви подари в действителност доста щастливи моменти.

Водолей

Стъпвате крепко по земята и това е прелестно. Но понякога можете да си позволите и да летите. Защото това е тя, любовта, е свободен полет. Без доста мисли, без подозрения. Само страсти и хубави моменти.

Риби

Скъпи Риби, тази седмица ви носи доста романтика. И в случай че до момента не сте обръщали внимание на половинката си, направете го. Ще видите по какъв начин ще се промени отношението към вас. Като с вълшебна пръчица.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР