Прокурор днес прекрати делото и нареди да ѝ върнат автомобилаТв

...
Прокурор днес прекрати делото и нареди да ѝ върнат автомобилаТв
Коментари Харесай

Биби Пандора невинна - не е карала пияна

Прокурор през днешния ден приключи делото и подреди да ѝ върнат автомобила
Тв водеща хваната с 2,4 промила алкохол, а кръвната ѝ проба е нула

Резултатът излязъл след месец

“Бях почтена, само че лежах 24 часа в килия. Книжката ми е взета, колата ми е взета, а кръвната ми проба е нула! ” Това разгласи през днешния ден участничката в състезанието “Мис Силикон ” и водеща в кабелна фолк телевизия Биляна Василева, по-известна с прякора Биби Пандора.

На 15 август по обед дамата карала своя “Фолксваген ” из София и била спряна от патрул на Второ РПУ. При инспекция за алкохол дрегерът посочил 2,4 промила, след това Биби Пандора била отведена в Окръжна болница “Св. Анна ”, където дала кръв за проба. Тя твърди, че от самото начало обяснявала на служителите на реда, че не е пила нищо. Дори написала молба до Министерство на вътрешните работи да не се оповестява нищо по случая, само че жълти уеб сайтове оповестили още същия ден сензационното залавяне на “пияната водеща ”.

Кръвната ѝ проба излязла след повече от месец и е негативна. Днес по обед наблюдаващ областен прокурор е прекратил наказателното произвеждане и разпоредил автомобилът да бъде върнат. Това е по този начин, тъй като при съществуване и на дрегер на КАТ, и на лабораторен разбор на кръв, за правилни се смятат вторите показания.

Мнозина водачи към този момент знаят, че полевата проба на КАТ мери алкохолно наличие в количество издишан въздух, а не в количество кръв. Затова са вероятни както огромни разминавания, по този начин и втората проба изцяло да изключи първата.

Биби Пандора разгласи, че ще съди Министерство на вътрешните работи, само че желае компенсацията ѝ да се заплати не от налозите на хората, а от заплатите на депутатите, които са дали своят вот скапаните закони.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg