Прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов изказа сериозни опасения относно

...
Прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов изказа сериозни опасения относно
Коментари Харесай

Притеснителна информация за Ботев след победата в дербито

Прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов изрече съществени опасения по отношение на бъдещето на " канарчетата ". Бившият централен бранител приказва пред медиите след успеха с 2:0 в градското дерби с Локомотив (Пловдив).
 Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив) @@@

" До този миг всичко беше тъкмо. След прехвърлянето на акциите аз персонално съм доста обезпокоен, и освен аз. Цялата общественост към Ботев би трябвало да е обезпокоена. Имах диалози със сдружението, по техни думи няма нищо несъмнено, те нямат опция да обезпечат целия бюджет. Искам да изкажа признателност към господин Самуилов и целия ръб на шефовете - те направиха по този начин, че този тим да го има. Момчетата играха мъжки, справедливо победихме. Не съм сигурен по отношение на финансирането даже за идващия месец, няма никаква гаранция, че ще бъдат обезпечени средствата, които са нужни за издръжката на целия клуб.  Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив) @@@
Сдружението не споделят нищо съответно. Когато ми кажат, че има сигурен човек, който желае да устоя клуба, ще ви го кажа и аз. За момента няма подобен отговор и мисля, че няма и да има. Със сигурност това ще се отрази на тима - ние сме нов тим, всеки един чужденец идва за пари. Когато няма пари, няма по какъв начин това да се отрази на тима. Преведох диалог с момчетата преди срещата, те стъпиха крепко и спечелихме справедливо. Чакаме 21 август, когато е Общото заседание. За мен без Георги Самуилов и другите хора от борда няма по какъв начин да действаме умерено. Още двама и селекцията, която треньорът е изискал, ще бъде изпълнена на 100% ", сподели Караславов. efbet Лига 1 кръг, неделя 9 август  Ботев (Пловдив) 2:0краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР