Прокуратурата започна разследване на брутално нападение от страна на 15-годишен

...
Прокуратурата започна разследване на брутално нападение от страна на 15-годишен
Коментари Харесай

Брутална агресия в Сандански! 15-годишен преби жестоко и без причина мъж в центъра, прокуратурата започна разследване

Прокуратурата стартира следствие на брутално нахлуване от страна на 15-годишен младеж над млад мъж в центъра на Сандански. Инцидентът станал на 2 август вечерта. След поредност удари от страна на малолетния, мъжът, който е бил в нетрезво положение,е с леки пострадвания.

"15-годишен юноша с италианско име, само че с българско поданство и без италиански генезис, по никакъв метод непровокиран от потърпевшия, който му се е видял беззащитен, защото очевидно е бил в пияно положение, споделя на един негов другар „ желая да снимаш по какъв начин ще го пребия тоя “.

След което се ускорява от разстояние от към 5-6 метра, скача във въздуха и от въздуха удря с крайник главата на потърпевшия, който пада на земята, само че това не стопира причинителя. Нанася му още два удара с крайници и един с ръка, само че в този миг се намесват хора, които са били на близо, разтървават го “, сподели на брифинг тази заран Борислав Ковачки, областен прокурор на Благоевград, който добави:

„ Въпреки че на място са явява и полицейски патрул, причинителя още един път удря потърпевшия. Пак е разтърван от близки хора. “, Прокурор Ковачки посочи,че психиатрична експертиза ще потвърждава здравословното положение на 15 годишния,което евентуално ще обясни и претекстовете за безпричинната експанзия

Младежът не е арестуван, а с него работят от детска педагогическа стая. Инспекторите го познават,тъй като и преди време са работили с него

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР