Прокуратурата започна проверка по повод изнесените твърдения в комисията Манолова

...
Прокуратурата започна проверка по повод изнесените твърдения в комисията Манолова
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява твърденията на бизнесмените Илчовски и Ангелов

Прокуратурата стартира инспекция във връзка изнесените изказвания в комисията " Манолова " за това по какъв начин са изразходвани държавни пари в последните 10 години. Това заяви представителят на основния прокурор Сийка Милева, представена от Българска национална телевизия.

" От няколко месеца сме в предизборна акция, в прокуратурата постъпват доста сигнали, които ревизираме ", сподели Милева.
 Христо Гаджев за проблема Илчовски: Манолова сътвори абсурда
Христо Гаджев за проблема Илчовски: Манолова сътвори абсурда

Тя желае да манипулира Комисията по проверка

Ще бъдат проверявани изказванията на двамата предприемачи Светослав Илчовски и Иван Ангелов за злоупотреби с власт и политически рекет.

Заместник-председателят на Народното събрание Татяна Дончева съобщи през днешния ден пред Българска национална телевизия, че прокуратурата би трябвало да стартира да работи по съответни обстоятелства и условия.

" Много хора, които в този момент бяха продължаващо уплашени и твърдяха, че ГЕРБ отново ще ги някъде хване, ще имат повече успокоение. Смятам, че служебното държавно управление и миналите скоро предварителни избори ще отхлабят примката, финансовата, върху бизнеса. Смятам, че част от бизнесът ще се ослуша дали да продължи да подкрепя Борисов ", сподели тя.

Любен Дилов-син от ГЕРБ-СДС сподели всички лица, забъркани в историите на Илчовски, са декларирали, че това са неистини.

" Това нещо в действителност е тематика, в която би трябвало да се рови, различен е въпросът, дали методът, по който беше направено, е най-полезният, аз мисля, че отново е супер, извънредно контрапродуктивен, тъй като след всяко едно изявление на този господин незабавно всички наранени страни излизат и споделят, че той лъже, т.е. няма къде другаде да се реши това нещо, с изключение на в съда ", съобщи той.

Припомняме, че ръководителят на комисията Мая Манолова разгласи, че, ще бъдат предадени до редица институции - до прокуратурата, до европейската прокуратура, до министерство на правораздаването, до Министерство на вътрешните работи, до омбудсмана, до Комитета по изтезанията към Съвета на Европа, до Комисия за защита на конкуренцията, КФН и Национална агенция за приходите.

От ГЕРБ дефинираха това като " предизборна компания ".

Илчовски свидетелства за рекет и изнудване от страна на партийни деятели, съобщи и че знае, който е създателят, които бяха изнесени предишното лято. Заседанието на комисията бе прекратено от депутатите от ГЕРБ, които обявиха, че то не е законно.

На този стадий Светослав Илчовски не е показал писмени или други доказателства за изказванията си.
 От „ Градус “ плашат със съд по всички линии Светослав Илчовски
От „ Градус “ плашат със съд по всички линии Светослав Илчовски

От компанията дефинират изказванията на Илчовски като погрешни

" Градус " АД счита да заведе " всички вероятни каузи " против Светослав Илчовски, който с изявленията си провокира скандал в комисията към 45-то национално заседание.

От компанията дефинират изказванията на Илчовски като погрешни и считат да заведат каузи и да сезират способените органи в отбрана на своите прави и законни ползи..
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР