Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния преврат в БСП. Това

...
Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния преврат в БСП. Това
Коментари Харесай

ПАНИКА на „Позитано“! Корнелия нападна Гешев: Ела да ме арестуваш!

Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния прелом в Българска социалистическа партия. Това съобщи лидерката Корнелия Нинова в особено изказване пред медиите, в което атакува обвинител №1 Иван Гешев.

Прокуратурата се трансформира в бухалка за неуместните. Частна прокуратура на задкулисшето, съобщи Нинова. Г-н Гешев, свършиха ли дрогираните водачи, та се заехте с вътрешните проблеми на Българска социалистическа партия, попита лидерката.

Тя описа, че през вчерашния ден е получила призовка да се яви на разпит. Освен това да даде на прокуратурата запис и протокол от съвещание на Националния съвет на 28 август.

Прокурорската инспекция е по тъжба на Кирил Добрев. Той беше изключен от партията, съдът го върна, което също е невиждано, в този момент се жалва, че не е позволен. Той идва на Народно събрание, подписва се, приказва 2 пъти, описа Нинова.

Реклама

„ Преписки за нарушители стоят с години на прокурорските бюра, а това е задвижено в границите на месец. Цялата машина е включена против Българска социалистическа партия. 5 години Борисов си отглеждаше вътрешната съпротива и я хранеше, в този момент включват последното си оръжие “, разяснява Нинова.

Няма да дава и един лист, да дойдат да ги изземат. Няма да се явя, да дойдат да ни заведат наложително на разпит, безапелационна бе тя.

Българска социалистическа партия ще алармира за случая всички европейски и български институции.

Докато съм ръководител на Българска социалистическа партия, партията няма да влезе в игрите им, отсече Нинова.

Видеото
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР