Прокуратурата все още не е повдигнала обвинение на Венцислав Ангелов-Чикагото,

...
Прокуратурата все още не е повдигнала обвинение на Венцислав Ангелов-Чикагото,
Коментари Харесай

След сбиването с лекар: Все още Венци Чикагото е без повдигнато обвинение


Прокуратурата към момента не е повдигнала обвиняване на Венцислав Ангелов-Чикагото, който бе арестуван нощес поради сборичкване с доктор в русенското Ново село.

До спречкването се стигна, откакто Чикагото дружно със брачната половинка на умрял пациент, желаеха от лекаря пояснение по какъв начин е ваксинирал пациент със сърдечно заболяване.

Венцислав Ангелов бе арестуван за период от 24 часа във Второ РПУ в Русе, където тази заран на разпит бяха извикани общопрактикуващият доктор доктор Ивайло Иванов и здравната му сестра, участвала на екшъна.

От Районната прокуратура обясниха за bTV, че чакат преписката по случая от полицията, с цел да преценяват дейностите нататък. Пред екипа ни лекарят, който бе душен от Чикагото, беше сбит.

Конфликтът сред Венцислав Ангелов и доктор Ивайло Иванов, разиграл се в здравната работа в Ново село, взриви обществените мрежи.

Жечка е дамата, която снима. Съпруга е на починалия мъж, за чиято гибел Чикагото търси пояснение от персоналния му доктор, онлайн във „ Facebook “. Близките на Жечка през днешния ден я скриха и обявиха, че живее на друго място.

Късно нощес Венцислав Ангелов е оставен в ареста за 24 часа. Малко преди да отиде на разпит в полицията, още веднъж се включи онлайн в обществена мрежа и съобщи, че не е нападнал лекаря.

„ Напротив, носът ми е строшен и съзнателно не поставям лед, защото на следващия ден желая да отида на правосъден доктор “, сподели Чикагото.

Д-р Ивайло Иванов към този момент отхвърля коментар и желае да приказва с юриста си. Заяви само, че най-вероятно ще търси правата си в съда.

Кабинетът му в селото през днешния ден остана заключен поради разпит в полицията.

Българският лекарски съюз осъди нападението и съобщи, че ще даде юридическа помощ на медика, в случай че той пожелае.

В страната ни до този миг няма нито един случай на потвърдена причинно-следствена връзка сред сложена ваксина против ковид и смъртен излаз.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР