Прокуратурата в Русе с шокиращи разкрития за убийството на собственичка

...
Прокуратурата в Русе с шокиращи разкрития за убийството на собственичка
Коментари Харесай

Прокуратурата с шокиращи разкрития за убийството на собственичката на аптеки


Прокуратурата в Русе с шокиращи разкрития за убийството на собственичка на аптеки и брачна половинка на общински консултант от ГЕРБ в града. Двамата причинители са следили жертвата повече от месец, научили са навиците й и уговорките. Единият я е причакал с полицейска униформа.

Убита е на 11 януари покрай река Русенски Лом, а сигналът, че е изчезнала е подаден 3 дни по-късно от фамилията й.

Причината – съгласно наши източници по време на убийството брачният партньор й не е бил в града, а на ски. В деня на убийството причинителите я принудили да му се обади и да каже, че е изморена и да не я безпокои повече довечера. Така 2 дни поред той няма връзка с нея.

Притеснен какво се случва се върнал в Русе, с цел да ревизира и откакто не я е разкрил у дома, е пуснал сигнал до полицията, че е изчезнала.

56-годишната Еранухи Пехливанян е била следена от към месец от двамата. Знаели са, че носи в себе си огромна сума пари в брой. Причакват я на паркинг наоколо до аптеката.

Единият от мъжете е бил облечен в униформа, на която са сложени обозначителни знаци на полицията. Представил се е като чиновник на полицията и е изискал персоналната карта на жертвата, с цел да извърши мнима инспекция, заяви окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев.

Взимат 20-те хиляди лв. у нея, а от вкъщи й отмъкват още 45 хиляди.

„ Жертвата на закононарушението е имала опция да ги види от близко, дълготрайно време, да чуе гласовете им, да види и автомобила, в който е преместена “, добави Георги Георгиев.

Притеснени, че може да ги разпознае, я убиват, а тялото изхвърлят в река Русенски Лом.

Съкрушени сътрудници и другари на жертвата проведоха бдение.

„ Прекрасен човек, фамилията доста е пособие на всички, които сме тук, на още доста народ е пособие и просто не заслужават такова нещо. Ние сме потресени от случилото се “, сподели Сарко Саркисян.

Двамата причинители са познати на полицията - имат престъпни регистрации за измами и бракониерство.

Те са повдигнати обвинявания по отношение на осъщественото ликвидиране. Задържани са от прокурор за 72 часа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР