Прокуратурата в Бургас разкри подробности за специализираната полицейска акция срещу

...
Прокуратурата в Бургас разкри подробности за специализираната полицейска акция срещу
Коментари Харесай

Подробности за акцията срещу кражбите на луксозни коли в Бургас

Прокуратурата в Бургас разкри детайлности за профилираната полицейска акция против проведена незаконна група за кражба на първокласни коли.

" На територията на Бургас органите на Министерство на вътрешните работи направиха голям брой следствени дейности, бяха арестувани в началото по реда на закона за Министерство на вътрешните работи, а по-късно в границите на следствието под надзора на Окръжната прокуратура бяха привлечени в качеството на обвинени 6 лица ", оповестиха от държавното обвиняване. 

За ръководителят на проведената незаконна група законът планува наказване от 5 до 15 години отнемане от независимост. За участниците в ОПГ е планувано наказване от 3 до 10 година затвор, оповестиха от прокуратурата. 

Разследването по това дело е на начален стадий, макар че е почнало в края на месец май. Допреди няколко дни е следено от профилираната прокуратура, само че след закриването й делото е изпратено Окръжна прокуратура-Бургас с цел да продължи следствието, оповестиха от държавното обвиняване. 

Лицето, което е привлечено като обвинен като началник на незаконната група е с букви С.М.А., роден през 1967 година. В групата вземат участие общо петима мъже и една жена. 

След покачване на обвиняването, на четири лица наблюдаващият прокурор е решил, че са налице основанията за отправяне на искане до Окръжния съд за взимане на най-тежката мярка " задържане под стража ". Предстои тя да бъде прегледана от магистратите. Останалите двама души от групата са с наложени ограничения за неотклонение " подписка ". 

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР