Прокуратурата ще повдигне второ обвинение на съпругата на бизнесмена Васил

...
Прокуратурата ще повдигне второ обвинение на съпругата на бизнесмена Васил
Коментари Харесай

Повдигат второ обвинение на съпругата на Васил Божков

Прокуратурата ще повдигне второ обвиняване на брачната половинка на предприемача Васил Божков - Елена Динева. Това iъобщи, NOVA, като се базира на източници измежду проверяващите.

Динева е в следствения арест повече от половин година по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група, отпред на която, съгласно обвинителите, стоял хазартният необут.

От прокуратурата считат още, че тя е била осведомена в елементи със покупко-продажбите към хазартния бизнес на брачна половинка си. Самата Елена Динева отхвърля и споделя, че е била в управата на две фондации, свързани с изкуство.

През февруари т. година арбитър пусна Елена Динева против гаранция от 1,5 млн. лв., само че седмица по-късно тя бе анулирана с претекста, че има заплаха на независимост да повлияе на очевидци.

При взимане на решението си съдът се базира на показанията на предприемача Цветомир Найденов. От тях ставало ясно, че Динева е взела участие постоянно в бизнес срещи, които се провеждали всеки вторник с шефовете и съдружниците в " Еврофутбол ". Тя била осведомена в елементи с делата на мъжа си, който се търси по 11 обвинявания.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР