Прокуратурата се самосезира за на 15-годишно дете в сливенска болница.

...
Прокуратурата се самосезира за на 15-годишно дете в сливенска болница.
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира за смъртта на 15-годишно дете в сливенска болница

Прокуратурата се самосезира за на 15-годишно дете в сливенска болница. От лечебното заведение през вчерашния ден признаха за забавено лекуване, напомня bTV.

Проверяващи от „ Медицински контрол “ работят по версията за перитонит, който не е бил открит от трима лекари и две ехографски проучвания.
 Близки на умрялото 15-годишно момиче от Сливен стачкуват пред болничното заведение Близки на умрялото 15-годишно момиче от Сливен стачкуват пред болничното заведение
Близки на 15-годишното момиче, което умря в Сливенската болница, стачкуват от сутринта пред лечебното заведение. Те упрекват медиц...

По думите на зам.-директора на болничното заведение доктор Хрисант Хрисантов заключението в смъртния акт на момичето е разпръснат перитонит. За пет дни то е съветвано от трима хирурзи, само че едвам четвъртият вижда инфектиран апендикс и стартира подготовка за интервенция. Зейнеб издъхва, преди да стигне операционната зала.

Роднините на момичето го погребаха през вчерашния ден. Те са наели юрист и желаят отговорните за гибелта ѝ да понесат отговорност.

Каквото и да създадем, детето ни няма да се върне, само че желаеме съд за този, които го погуби, сподели дядото на момичето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР