Прокуратурата се реши в четвъртък на безпрецедентен ход и публикува

...
Прокуратурата се реши в четвъртък на безпрецедентен ход и публикува
Коментари Харесай

Прокуратурата публикува доказателствата си срещу хакерите от Тад груп

Прокуратурата се реши в четвъртък на невиждан ход и разгласява най-важните си доказателства по делото против хакера Кристиян Бойков и неговите шефове от компанията за киберсигурност " Тад груп " – Иван Тодоров и Георги Янков.

Държавното обвиняване предприе този ход, ставайки за смях преди ден с разкритията за клатенето на политическата система посредством пръскачките пред Народното събрание. Прокурор Евгения Станкова изясни, че " Тад груп " е хакнала поливната системата пред Народното събрание. Оказа се, че поляните пред Народното събрание се поливат със напълно аналогови водоноски.

Сега прокуратурата се пробва да върне сериозния звук по делото, публикувайки информация за огромната хакерска активност на забърканите по делото лица, в това число доказателствата си за източването въз основата данни на Национална агенция за приходите.

Обвинението споделя, че има несполучливи опити за нерегламентиран достъп до 49 търговски сдружения. Има събирани персонални данни на магистрати, които са поставени в директория със заглавие: " Ne se chistiiiii ". Това е отпратка към абсурда с приключването на персоналните данни на арбитър Мирослава Тодорова, което се случи поради правосъдния инспекторат.

Mediapool разгласява информацията, както е предоставена от прокуратурата със заличените имена и персонални данни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР