Прокуратурата разследва опит за убийство на мъжа, открит вързан за

...
Прокуратурата разследва опит за убийство на мъжа, открит вързан за
Коментари Харесай

Разследват опит за убийство на мъжа, открит вързан за дърво под Бузлуджа

Прокуратурата проверява опит за ликвидиране на мъжа, открит вързан за дърво под Бузлуджа, оповестиха от обвиняването.
На 30 ноември в 17.10 часа, е бил подаден сигнал за потърпевш мъж, който бил завързан за дърво наоколо до пътя към връх "Бузлуджа ", на територията на община Казанлък.
Пристигналите на място полицейски чиновници открили, че той е в безпомощно положение. Мъжът бил с вързани с тиксо ръце и крайници и със запушена уста. Пострадалият бил откаран от екип на Спешна помощ в болничното заведение в Казанлък.
Установило се, че мъжът има прободна рана в корема и поради заплахата за живота му. е опериран по неотложност. Под управлението и надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора е формирано досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране.
Установена е самоличността на потърпевшия - мъж на 34 година Провеждат се дейни дейности по следствието и оперативно-издирвателни мероприятия, ориентирани към определяне на причинителя и аргументите за действието.
Извършен е оглед на местопрестъпление, следва да бъде направена съдебномедицинска експертиза, която да дефинира степента на породената телесна щета. Действията по следствието не престават и сега.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР