Прокуратурата поиска общо 30 години затвор при първоначален строг режим

...
Прокуратурата поиска общо 30 години затвор при първоначален строг режим
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска общо 30 години затвор за Северин Красимиров

Прокуратурата изиска общо 30 години затвор при първичен непоколебим режим за Северин Красимиров. Той е обвиняем за съзнателно ликвидиране, блудничество и обезчестяване на телевизионната водеща Виктория Маринова. Адвокатът на околните ѝ също поддържа това искане.
Делото за убийството се гледа по съкратената процедура, защото 21-годишният Северин се призна за отговорен и по трите обвинявания.

Това го избави от най-тежкото наказване - пожизнен затвор без право на подмяна, поискано от обвиняването. В хода на делото няма да бъдат разпитвани всички 30 очевидци. Съдът одобри гражданските искове за обезщетение в размер на 450 хиляди лева за родителите на жертвата и за нейната щерка. В последната си дума пред съда Северин Красимиров съобщи, че доста съжалява за стореното и желае да върне времето обратно. Служебният бранител на Северин изиска от съда при установяване на присъдата да вземе поради смекчаващите виновността условия - умствената назадничавост на обвинения и чистото му правосъдно минало.

Очаква се съдът да произнесе присъдата към 17 часа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР