Прокуратурата откри нарушения при строителството на лятната резиденция на почетния

...
Прокуратурата откри нарушения при строителството на лятната резиденция на почетния
Коментари Харесай

Прокуратурата откри нарушения при строежа на Доган сарай и на къщата на Прокопиев


Прокуратурата откри нарушавания при строителството на лятната резиденция на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган в парк " Росенец ", както и на лятната къща на издателя на " Капитал " Иво Прокопиев в Созопол. Това излиза наяве от известието на обвиняването " за голям брой нарушавания при построяването и експлоатирането на обекти по Черноморието ".

Имената на притежателите на парцелите не са посочени от прокуратурата. Общият брой на тестваните парцели с открити нарушавания са три. Третият се намира в Обзор и не е ясно все още чия благосъстоятелност е.

Прокуратурата указва на кметовете на Бургас, Созопол и Несебър да подхващат законови дейности против откритите нарушавания.

Проверката в парк " Росенец "

При инспекция в парк " Росенец " е установена крайбрежна плажна линия, която няма статут на морски плаж. До нея няма свободен достъп. Той е стеснен от сложена строителна ограда от железни платна. Установено е, че за аграрен парцел (ПИ) по кадастралната карта на Бургас, който е държавна благосъстоятелност, няма формиран акт за държавна благосъстоятелност.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР