Прокуратурата отчете резултатите в третия ден от акция Бяло, която

...
Прокуратурата отчете резултатите в третия ден от акция Бяло, която
Коментари Харесай

Трети ден акция „Бяло“: Над 400 души са с повдигнати обвинения

Прокуратурата регистрира резултатите в третия ден от акция " Бяло ", която се организира в цялата страна. 

“Над 400 души са привлечени под отговорност, 254 са формираните досъдебни производства, 300 адреса са били тествани, като числата непрестанно се усилват, защото сътрудниците не престават да работят по акцията. От акция " Бяло " над 10 000 дози опиати бяха изнесени, измежду които метаамфетамин, кокаин и други. Бяха конфискувани над 2 700 стръка марихуана ".

Това съобщи представителят на основния прокурор Сийка Милева за извършената профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на наркоразпространението, съобщи БГНЕС. 

“За прокуратурата постоянно един от главните цели е битката с наркоразпространението. Свидетели сме по какъв начин деца тровят деца. Заедно с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи подхващаме единни и съответни ограничения против битката с наркоразпространението в учебните заведения. Прокуратурата се приготвяше за тази акция-бяло повече от месец, като в следствие бяха включени и сътрудниците ни от Министерство на вътрешните работи. По време на следствието бяхме очевидци по какъв начин 17-годишен възпитаник продаваше опиат за 50 лева, което е потресаващо ”, посочи още Милева.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР